• Klassisk rund spegel med frostad kant
  • Dimbar LED belysning i 3000K
  • Svensk design från KAILA

KAILA Spegel Frost LED 60 cm Ø

1496 kr 1995 kr
Du sparar 499 kr (-25%)

Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Produktspecifikation

Djup
3 cm
Färg på spegelglaset
Ofärgad
Färgtemperatur
3000K
Ljuskälla
LED
Spegelyta
60 cm ø
Väggfäste
Ja
Godkänd för badrum
Ja

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

Detta är en klassisk och snygg rund badrumsspegel. Spegeln ramas in av en frostad kant med integrerad LED belysning. Belysningen lyses upp bakom spegeln och ger ett behagligt varmvitt sken framåt i 3000K. Belysningen tänds genom att trycka på den vattentäta touch-knappen på skärmen och du kan enkelt justera belysningens styrka genom att hålla knappen i några sekunder. Nästa gång du startar belysningen så kommer spegeln ihåg vilken ljusstyrka den var inställd på. Spegeln har tillhörande väggfästen och är godkänd för badrum.

LED är en energisnål ljuskälla som ger ett jämnt och naturligt ljus - vilket gör att den här spegeln passar perfekt som badrumsspegel och som sminkspegel, eller varför inte som hallspegel! Den eleganta spegeln mäter 60 cm i diameter och är endast 3 cm tunn.

Spegeln kommer från det svenska varumärket KAILA. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet, men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer för det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstrykan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.Art.nr: 51044778
 
0
0

Recensioner

Skriv en recension

Andra köpte också