• Rund spegel med djup ram i guldfärgad metall
  • Stilren svensk design från KAILA
  • Elegant och modern framtoning

KAILA Rund Spegel Edge Gold 60 cm Ø

  • Rund spegel med djup ram i guldfärgad metall
  • Stilren svensk design från KAILA
  • Elegant och modern framtoning
1099 kr
Välj variant:
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Djup
4 cm
Färg
Guld
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Material
Metall
Spegeltyp
Väggspegel
Spegelyta
60 cm Ø
Storlek
60 cm Ø
Upphängning 
Stående
Väggfäste
Ja
Vikt
6200 g

En rund spegel i stilren svensk design med en metallram i vacker guldfinish. Ramen har en borstad yta, vilket ger den vackra guldfärgen en lite mattare look. Ramen är också trendigt tunn, men har samtidigt – beroende på storlek – ett djup på mellan 30-40 mm, vilket gör att den kommer ut en bit från väggen och skapar en häftig 3D-effekt. Ramens djup gör dessutom att spegeln känns gedigen och robust, utan att ta bort spegelns minimalistiska känsla.

KAILA Round Mirror Edge Gold finns i flera olika storlekar, och denna spegel har diametern 60 cm. Spegelns baksida är försedd med ett väggfäste för en enkel och stabil upphängning på väggen, och lämplig skruv och plugg medföljer.

Spegeln kommer från KAILA – ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.

Eftersom varje exemplar av denna spegel är unikt ser de inte alla helt identiska ut. På en del exemplar kan det uppstå en liten glipa i ramen, vilket i dessa fall ger denna eleganta väggspegel en rustikare känsla och ännu mer karaktär!

Art.nr:
51044683

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.