Färg
Orientering
Motiv
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Orientering
  • Motiv
  • Pris
  Visar 6 produkter

  Skolplanscher med gamla motiv

  Visar 6 produkter

  Sätt karaktär på väggarna med fina skolaffischer!

  Välkommen till vårt lilla galleri med vackra skolplanscher i olika utföranden! En skolplansch tillför garanterat karaktär till din vägg och den passar perfekt hemma hos en medveten inredare som är ute efter en härlig vintagekänsla. I sortimentet finner du såväl snygga ritningar från skolböcker utgivna på 1800-talet som detaljerade illustrationer av insekter och fågelägg.

  Affischerna kan med fördel sättas i en enkel posterhängare för en genuin känsla, men de passar också utmärkt i en tunn och enkel ram. Vill du löpa hela vintagelinan ut har vi charmiga ramar som har behandlats för att se slitna och åldrade ut.

  Idag googlar vi oss fram i djungeln av kunskap. Om vi undrar över något tar vi fram våra smartphones eller laptops och hittar bilder och text på ett kick. Förr i tiden gjordes detta mycket mer stilfullt. Antingen bläddrade man i tjocka böcker eller så tittade man på en detaljerad skolaffisch föreställande människokroppen, växter eller olika djur. Förmodligen var man inte ens medveten om hur vackra dessa bilder var!

  I många fall har viss information på dessa planscher uppdaterats jämsides med ny forskning, men charmen och karaktären som motiven utstrålar känns starkare än någonsin. Det är därför inte konstigt att planscherna gärna figurerar i stilsäkra inredares hem, gärna ihop med en fin posterhängare eller en stilren ram. Många väljer att matcha de gamla designerna med moderna inredningskomponenter, vilket är en klockren kombination! Ett hem som endast går efter vintagetemat är visserligen ofta vackert, men det kan även kännas något mörkt. Därför är det riktigt fint att bryta av med moderna pastellfärger, kritvita väggar eller klara aquanyanser.

  Vare sig du gillar något makabra motiv av människoskallar eller mer externa och oskyldiga kan du vara säker på att dessa läckra skolplanscher blir ett riktigt fint inslag hängande på väggen, uppradade på en tavelhylla eller stående i mindre ramar på en byrå eller ett skrivbord. Eftersom motiven skiljer sig från många moderna motiv kan du dessutom känna dig stolt över din förmåga att välja väggdekorationer efter karaktär.

  Har du frågor rörande våra skolaffischer? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst! Vi är mycket måna om att du får ett personligt bemötande och blir riktigt nöjd med ditt köp.