Patentritningar - unika tavlor

(177)

Om du är sugen på ett lite annorlunda motiv så är våra posters med patentritningar en bra idé. Vi har många olika så att det ska bli lätt för dig att hitta en som passar ditt intresse, eller din stil. Vad sägs om en patentritning av Batmobile? En korsett? Kanske vill du ha en med Barbie? Det är bara att välja din favorit nedan.

Posters med patentritningar passar bra både ensamma i en ram på väggen och ihop med andra posters på en tavelvägg – placera dem hur du vill för att ditt hem ska bli så mycket ”du” som möjligt.

Motiv
Färg
Orientering
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Motiv
  • Färg
  • Orientering
  • Pris
  Visar 1 - 100 av 177 produkter
  Visar 1 - 100 av 177 produkter

  Inred med snygga patentprints

  Idag är det inte svårt att hitta precis det man vill ha vad gäller i princip all shopping. Oavsett vad man gillar och oavsett om man har mer eller mindre ovanlig stil så kan man alltid lyckas med att hitta det man vill ha på ett eller annat sätt. Vi har till exempel både patentritningar posters och annat smått och gott att bjuda på. Vi har något för alla, helt enkelt!

  Inga regler inom inredning!

  Vi har massor av härliga posters och de posters vi har med patentritningar vet vi tilltalar många av er. För er som inte faller pladask för just dessa posters finns det istället annat att spana in, för vi håller löftet ovan om att det finns allt för alla smaker!

  Vi lever efter devisen att man ska kunna inreda med sådant man gillar. Vi har av denna anledning posters med alla möjliga slags print, för visst är det kul att kunna hänga upp posters som har motiv som verkligen passar ihop med ens personlighet och intressen? Det tycker i alla fall vi!

  Låt inte dig stoppas av några gamla regler för heminredning, utan passa istället på att blanda fritt med både patent print, blomster och annat som är vackert för ögat. Våga tänka utanför boxen, det är då det blir som roligast med heminredning!

  Patentritningar på väggen? Ja, varför inte?!

  Tycker du att det känns lite ovanligt med tryck som dessa? Det kan vi förstå, för det är inte det vanligaste när det kommer till posters och tavlor. Det gör såklart att det blir extra kul att välja just dessa motiv för din tomma vägg därhemma!

  Att ha lite kul grejer på väggarna är aldrig fel och idag då det är så poppis med tavelväggar så är det extra kul. Att blanda fritt med en massa olika motiv på en och samma vägg gör att det blir läckra kontraster som är supersnygga! Man vill ju att motiven ska synas och det gör de på ett bra sätt när man har andra motiv som en motpol.

  Så piffigt med så små medel!

  Som ni kan se så är det knappast dyrt att köpa våra posters, utan det är tvärtom billigt! När det inte kostar så mycket så kan man köpa flera stycken utan att bli bankrutt och det är självfallet kanon! Vare sig det är patentritningar posters, eller om det är med andra motiv, så kommer du att få många olika för några hundralappar. Inte dumt, eller vad säger ni?

  För att det ska bli så piffigt som möjligt är vårt tips att ni spanar runt en bra stund bland våra posters, för med alla våra motiv så är det många som ska få sin plats i solen! Vi är så glada över att kunna garantera er att det är både kul och enkelt att få till det på ett fräscht sätt hemma med våra posters och att det kan ske med små medel är bara ännu bättre!En annan sak vi tänkte tipsa om är att köpa posters och ramar från oss innan ni börjar med en renovering, eller liknande. Ganska ofta är det så att en snygg tavelvägg med läckra posters och ramar kan vara det enda som behövs för att lyfta ett rum. Då är det ju smartare att börja i den änden så att man inte köper möbler och tapeter helt i onödan!

  Mycket svartvitt bland patentritningar posters

  Som så många andra av våra posters så är det så att de med patentritningar kommer i svartvitt. Vi har ju såklart en hel massa färgglada posters också, men när det kommer till just dessa så är det främst svartvitt som gäller.

  Det är alltså så att det är helt perfekt att köpa några av dessa och blanda med andra posters som har lite mer färg så att det blir lite blandat. Gillar du endast svartvitt är det såklart också bra, för då kan du gå loss bland dessa och välja flera stycken. Di kan också passa på att blanda med andra svartvita motiv vi har!

  Look a little clever!

  Det är något visst med patentritningar, tycker ni inte? Visst förefaller man aningen mer smart om man väljer att hänga upp en av dessa på kontoret istället för en poster med blommor? Visst håller ni med? Trodde väl det!

  Man kan ju välja i vilken stil man vill inreda sitt hem, sitt kontor med mera och ibland vill man åt en viss känsla, eller en viss atmosfär och är det ”klok som en bok”-känslan man vill åt så gör man rätt i att välja några av våra posters inom denna kategori. Det är bara att sätta igång och välja ut de varianter du gillar bäst!

  Låt oss inspirera dig!

  Vi tänkte bara informera er om att vi tipsar om hur man snyggt kan matcha dessa posters här i butiken. När du klickar på den poster du är intresserad av så kommer en bild. Den bilden är ett exempel på hur postern ser ut ”in real life”, vilket gör att det är betydligt lättare för er att föreställa er hur det kommer se ut hemma hos er när ni hängt upp den.

  Vi tycker, som ni vet, om att göra det enkelt för er och detta är bara en av alla de saker vi gör för att ni på ett så smidigt sätt som möjligt ska kunna välja rätt redan från start!

  Passa på att kolla på våra ramar!

  Vi vet att det är många av er som tycker om att ha inramade posters, vare sig det är patentritningar posters eller andra motiv det handlar om. Det som är så bra är att vi säljer både ramar och posters! Du kan med andra ord handla både och här hos oss när du ändå är i farten. Det är aldrig fel att kunna spara in tid och energi på att shoppa i en och samma butik, så varsågoda!

  Coca-Cola eller kanske Barbie eller vad blir din favorit?

  Här finner du våra superfina patentritningar i form av tavlor och posters i flera olika format. Motiven kommer från amerikanska patentansökningar som beviljades från 1800-talet till 1990-talet. Fascinerande är bara förnamnet! Vad säger du till exempel om att dekorera väggen med den berömda korsetten, Barbiedockan som hon såg ut från allra första början eller den revolutionerande Coca Cola-flaskan? För att inte tala om de vackra ritningarna du kan hitta av Andrew Claytons symaskin designad på 40-talet eller Christopher Sholes avancerade skrivmaskin! Med de ofta mycket detaljerade motiven på väggen får du känslan av att färdas tillbaka i tiden. Du kan nästan se uppfinnaren eller designern där han eller hon sitter och arbetar på sitt verk.

  En bild säger mer än tusen ord men en patentritning säger ännu mer! Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra kunder en massa olika fina versioner, vars motiv får oss att känna nostalgi eller vilja föreställa oss hur det var för längesedan.

  När du ramar in en ritning för att sedan ställa den på skrivbordet eller hänga den på väggen får du en spännande dekoration som andas vintage. Eftersom samtliga motiv är svartvita är de enkla att matcha med ramar som passar fint in i din övriga inredning. Välj pastellfärgade ramar för en mysig retrokänsla, svart för att det alltid funkar eller guld för en extra lyxig touch. Är du en färgstark personlighet kanske du vill köra på en färgglad ram.

  I nästan alla motiv finns spännande information i form av datumet som patentansökan lämnades in, datumet som det gick igenom och vilket patentnummer det fick. På många kan du även finna upphovsmannens namn och diverse underskrifter från advokater och vittnen. Några av våra patentritningar inkluderar dessutom en beskrivande text där upphovsmannen förklarar vad som är unikt med just hans eller hennes uppfinning samt hur den ska användas. Det är få affischer som erbjuder en sådan fascinerande upplevelse som patentritningar gör.

  Titta på en av våra snygga ritningar och dröm dig tillbaka till dagen då den skapades. Du kan se uppfinnaren eller designern när han eller hon rynkar pannan i en fundersam min och långsamt börjar skissa på sin idé. Personen funderar över hur en befintlig uppfinning kan förbättras, vad som fattas i samhället eller hur en leksak ska bli så spännande som möjligt för ett litet barn. Kanske vill han eller hon utforma en helt ny karaktär till en tecknad film! Efter mycket blod, svett och tårar är produkten äntligen klar och den stolta skaparen lämnar förväntansfullt in patentritningen till patentverket. Nu är det bara att vänta och hålla tummarna på att ingen annan har hunnit före.

  Tavelvägg med patentritningar

  Många av ritningarna finns det hela serier av som du kan skapa en riktigt fin tavelvägg med. Du kan till exempel se produkten i flera olika utföranden, ur olika vinklar eller delad mitt itu så att varje detalj och funktion syns. Spännande! Affischerna är de perfekta väggdekorationerna för dig som gillar historia, nostalgi och vackra teckningar. Givetvis är de även mycket uppskattade att ge bort som presenter. Tänk dig din väns min när han eller hon som älskar att sy får ta emot en ritning av en tjusig gammal symaskin till exempel!

  Saknar du en ritning som du gärna skulle vilja rama in och försköna hemmet med? Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst! Vi är mycket måna om att du som kund får en personlig service och blir nöjd med ditt köp.