• Tar bort 99% av alla reflektioner
  • Reflexfritt glas med 70% UV-skydd
  • Passar till alla 50x70 cm ramar
4.5 4

Reflexfritt glas 50x70 cm (UltraVue UV70)

  • Tar bort 99% av alla reflektioner
  • Reflexfritt glas med 70% UV-skydd
  • Passar till alla 50x70 cm ramar
899 kr
(4 recensioner)
Välj variant:
Finns i lager  Leveranstid: 3-6 arbetsdagar

Bildstorlek 
50x70 cm
Material
Glas
Typ av glas
Antireflex glas

Undvik störande reflektioner och speglingar med ett äkta reflexfritt glas från Tru Vue. Med en reflektionsgrad på endast 1% blir glaset nästan osynligt och ger dina bilder naturliga färger och en äkta lyster. Som bonus är glaset även UV-skyddande och tar bort 70% av de skadliga UV-strålarna vilket gör att dina bilder håller länge. UltraVue är också reptåligt.

Det är endast glaset du köper här. Ram måste köpas separat.

Notera att i vissa snäva vinklar uppkommer viss reflektion som drar åt grönt/violett. Går ofta att undvika genom att justera vart du sätter tavlan alternativt ändrar belysningen om det hamnar helt fel.

Art.nr: 51023772

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

0
0

Recensioner

Susanna

2022-02-07
Johan

Hade förväntat mig än mindre reflektioner. Glaset tar bort det överflödiga men gjorde de starka ljuskällorna mer tydliga istället. Fick sätta tavlan på ett annat ställe än jag hade tänkt mig. Glaset gör sitt grundläggande jobb. Men inte jätte myvket bättre än normalt glas som följer med en billigare tavla. Så för nästan 1000 kr så var inte detta någon höjdare. Tänk ocksa på på att det inte bara är att byta glas om man tycker reflektionerna från ljuskällor är för kraftiga. Glaset trollar inte bort reflektioner bara så där, så placering av tavla i kombination till ljuskällor krävs.

2021-02-22
Sebastian

Jag använder endast reflexfritt glas i mina ramar och skulle inte kunna tänka mig något annat. Jag önskar att det fanns möjlighet att få reflexfritt i alla ramar. Så man slipper byta glas själv samt att det känns onödigt att jag nu måste slänga standardglaset. Mycket väl emballerat och smidig leverans!

2021-01-28
Herman

Helt underbart! Postern fick ett helt nytt utseende detaljer som försvann i reflexer syns nu tydligt

2020-04-02

Skriv en recension