• För 9x12 cm bild
  • Tillverkad i Finland
  • Stödben & väggfäste (För liggande & stående bild)
oval fotoram tillverkad i Finland vilket borgar för mycket hög kvalitet. Förutom en tunn guldkant närmast motivet är ramen helt i svart.

Bra att veta

">
5.0 3

Eiri Mozart Oval Svart 9x12 cm

149 kr
Välj storlek:
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Produktspecifikation

Bildstorlek 
9x12 cm
Färg
Svart
Färgnyans
Guld
Ingår passepartou
Nej
Listens bredd 
35 mm
Listens djup 
15 mm
Material
Komposit
Plats för
1 bild
Ramens blankhet 
Blank
Stödben ingår
Ja
Typ av glas
Riktigt glas
Vikt (gram)
129
Väggfäste
Ja

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

Eiri Mozart är en fin svart oval fotoram tillverkad i Finland vilket borgar för mycket hög kvalitet. Förutom en tunn guldkant närmast motivet är ramen helt i svart.

Bra att vetaArt.nr: 2219
0
0

Recensioner

Isabell

Jätte fin ram i svart med en tydlig guldkant som gör att bilden blir extra markant upplever vi. Mormor och morfar har flertal x i olika storlekar och dem passar jätte bra ihop med varandra och blir snyggt med kontraster i form av olika storlekar. Enkla att sätta upp på väggen eller ha stående på bordet. Även väldigt smidigt att sätta in bilden bak-till. Gick snabbt! En bra produkt som vi kommer köpa fler utav.

2020-12-26
Tina

Familjen har som tradition att en kväll i December kolla alla avsnitt på en gammal helkul dansk julkalender för vuxna. Vi skrattar alltid så gott åt familjefotona på väggen i huvudpersonernas vardagsrum, de är två enormt barska personer som ska föreställa fruns föräldrar. Ett äldre par i vars en svart oval gammaldags fotoram, som det var förr. I en scen zoomas bilderna in och det var då jag fick min idé. Senare letade jag upp avsnittet, fotade av gubben och gumman, la in i dator och skrev ut. Nu återstod bara att få tag på två såna där svarta gammaldags ramar, inte helt lätt att få tag i, men som ni vet så kunde ju ni fixa fram dem och min bror blev glatt överraskad och skrattade riktigt gott när han öppnade sitt paket på julafton. Det var bara tvunget att det skulle vara såna ramar, så tack för det och gott nytt år! Mvh Tina Svensson

2018-01-01
Rosa

2016-12-12

Skriv en recension

Andra köpte också