• Passar till bild i 40x60 cm
  • Vår populäraste ramserie
  • Blank ram med en bredd på endast 9,8 mm
4.9 66

Ram New Lifestyle Svart 40x60 cm

  • Passar till bild i 40x60 cm
  • Vår populäraste ramserie
  • Blank ram med en bredd på endast 9,8 mm
279.90 kr
Välj variant:
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Bildstorlek 
40x60 cm
Färg
Svart
Ingår passepartou
Nej
Material
Komposit
Plats för
1 bild
Ramens blankhet 
Blank
Ramens yttermått
41,1x61,1 cm
Stödben ingår
Nej
Typ av glas
Riktigt glas
Upphängning 
Stående & Liggande
Väggfäste
Ja
Falsdjup (innerdjup) 
12 mm
Listens bredd 
9,8 mm
Listens djup 
16,5 mm
Vikt
1950 g

Detta är en av våra absolut populäraste och mest sålda ramar. Många använder den som del av en tavelvägg, där man vill ha ramar i flera olika storlekar, stilar och färger. Med sin tunna 9-millimetersram, blir vikten så låg att du kan använda våra Tesa-väggfästen för montering. Just detta, att ramen är så enkel att montera, är något som många av våra kunder berättar om.

En anledning till att måttet 40 x 60 cm är så användbart, är att motivet har samma proportion som vanliga 10 x 15-bilder, och du kan med andra ord använda dina egna foton för att skriva ut och rama in. Bilden hålls på plats med hjälp av enkel fjädring på baksidan. Denna funktion gör även att det är lätt att sätta in bilden i ramen utan att göra sig illa, vilket kan vara fallet med exempelvis ramar med metallclips.

Ramen är tillverkad av Walther, som har funnits på marknaden sedan 1933. Tack vare den blanka finishen, är det lätt att torka av eventuella fingeravtryck. Du kan också välja att använda våra praktiska bomullsvantar när du förbereder och monterar ramen, för att slippa just fingeravtryck. För att slippa märken i väggen, använd gärna våra framebumpers.

Vill du ytterligare rama in ditt motiv med hjälp av en passepartou, så är det inga problem. Du får lätt plats med en passepartou i såväl standardstorlek, som vår lite kraftigare 3-millimetersvariant.

Svarta ramar som denna är alltid ett säkert kort, oavsett om du har ett svartvitt foto eller en färggrann poster att pryda din vägg med. Den moderna – men ändå tidlösa – designen gör dessutom att denna tavelram passar de flesta hem och inredningsstilar. Förutom att använda till enskilda motiv är denna fotoram även väldigt snygg att använda för att skapa en stor tavelvägg – antingen enhetligt med bara svarta ramar, eller livfullt tillsammans med ramar i andra färger och utföranden.

New Lifestyle Svart är en av våra populäraste ramserier och finns i många olika storlekar. Denna ram har storleken 40x60 cm.

Art.nr:
51006296

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.