• Passar för bild i 50x70 cm
  • Akrylglas – okrossbart och lätt
  • Tunn ramlist med en bredd på endast 9,8 mm
4.4 7

Ram New Lifestyle Akrylglas Svart 50x70 cm

  • Passar för bild i 50x70 cm
  • Akrylglas – okrossbart och lätt
  • Tunn ramlist med en bredd på endast 9,8 mm
289.90 kr
(7 recensioner)
Välj variant:
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Bildstorlek 
50x70 cm
Färg
Svart
Ingår passepartou
Nej
Material
Komposit
Plats för
1 bild
Ramens blankhet 
Blank
Stödben ingår
Nej
Syrafritt bakstycke
Nej
Typ av glas
Akrylglas
Upphängning 
Stående & Liggande
Väggfäste
Ja
Yttermått
51,18x70,18 cm
Falsdjup (innerdjup) 
12 mm
Listens bredd 
9,8 mm
Listens djup 
16,5 mm
Profiltyp
Rundad
Vikt
1425 g

New Lifestyle Akrylglas Svart är en av våra mest populära ramar – och det är inte svårt att förstå varför! Den trendiga designen, med en tunn list på 9,8 mm och lätt rundad profil, ger en mycket elegant inramning till alla dina bilder. Oavsett om du ska rama in foton från din senaste semester, en häftig poster, barnens teckningar eller någonting helt annat kan du lita på att dina motiv kommer stå i fokus med denna svarta tavelram. Den svarta färgen med blank finish är minimalism när den är som bäst!

Denna fotoram är försedd med akrylglas, vilket är ett okrossbart glas av akrylplast. Det gör ramen både tålig och lätt. Planerar du att hänga upp tavlor i barnrummet, eller på någon annan plats där du önskar en slitstark ram är en fotoram med akrylglas därmed ett mycket bra val. Bakstycket är tillverkat av MDF, och hålls på plats av metallclips. För att lossa bakplattan och montera in din bild vrider du på clipsen. Ramen har ett falsdjup på 12 mm vilket gör den perfekt att använda tillsammans med en stilfull passepartout, som enkelt monteras in i ramen på samma vis som dina bilder.

På baksidan finns väggfästen för vertikal och horisontell upphängning. För de mindre storlekarna ingår stödben, så att du kan ställa dina små tavelramar i bokhyllan eller på skrivbordet.

Art.nr: 51022037
 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

0
0

Recensioner

Cecilia

Väldigt nöjd med ramarna jag beställde för att rama in pussel.Snabb leverans och väl förpackat. Kommer definitivt att handla hos BGA.se igen.

2022-01-24
Emma

2022-01-16
Klara

Vår ram hade tyvärr skadats i frakten, men vi fick supersnabb och trevlig hjälp och en ny produkt! Mycket nöjd med den. Bra alternativ när riktigt glas är för tungt.

2021-11-29
Andreas

Ett mycket elegant intryck till denna Stjärntecken tavla jag beställde. Bra pedagogisk mall så man förstår vilken ram som passar till vilken bild man beställt , rekommenderas !

2019-12-05
Klas

De är värta sina pengar

2019-07-02
Li

Produkten var precis som bilden visade. Ramen är rundad vilket är det snyggaste när det kommer till ramar, dessutom såg den inte plastig ut vilket är ett stort plus.

2018-03-01
Lottis

Helt ok, lite plastig dock.

2018-02-01

Skriv en recension