• Sminkspegel med inbyggd LED-belysning
  • Dimbar från 10%-100%
  • Lämplig för användning i badrum

KAILA Spegel Wide LED 60x80 cm

  • Sminkspegel med inbyggd LED-belysning
  • Dimbar från 10%-100%
  • Lämplig för användning i badrum
1899 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
3 cm
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000K
Ljuskälla
LED
Lumen
1980
Spegelyta
60x80 cm
Upphängning 
Stående
Väggfäste
Ja
Yttermått
60x80 cm
Godkänd för badrum
Ja
Vikt
7000 g

Denna tidlösa spegel med belysning kommer höja stilen i ditt badrum. Den har en integrerad LED-slinga på baksidan av spegeln, vilket resulterar i en mjuk belysning som ramar in spegelytan. Belysningen ger ett sken i 3000K som du kan dimra genom att nudda touch-knappen i spegelns ena hörn i några sekunder. Ljusstyrkan kan ställas in från 10%-100%.

Denna spegel monteras upp på väggen i stående läge. Spegeln är avsedd för fast installation och kopplas mot en strömbrytare. För att spegeln ska fungera korrekt ska den kopplas till en vanlig strömbrytare, inte en dimmerströmbrytare.

Spegeln kommer från det svenska varumärket KAILA. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet, men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer för det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstyrkan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51057015

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.