• Snygg och funktionell badrumsspegel
  • Integrerad LED belysning i 3000K
  • Klassisk svensk design från KAILA

KAILA Spegel Rectangle LED 60x80 cm

  • Snygg och funktionell badrumsspegel
  • Integrerad LED belysning i 3000K
  • Klassisk svensk design från KAILA
1999 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Djup
3 cm
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000K
Ljuskälla
LED
Lumen
2415
Spegelyta
60x80 cm
Storlek
60x80 cm
Upphängning 
Stående & Liggande
Väggfäste 
Ja
Watt
31
Godkänd för badrum
Ja
Vikt 
7700 g

Detta är en rektangulär badrumsspegel i klassisk utformning. Spegeln mäter 80x60 cm och är endast 3 cm djup. Badrumsspegeln har tillhörande väggfästen och kan monteras både horisontellt och vertikalt. En bit innanför spegelns kant går en dekorativ integrerad LED belysning runt spegelglaset. Belysningen är dimbar och justeras genom att hålla in den vattentäta touch-knappen på skärmen så du enkelt kan anpassa styrkan utifrån ljuset runtomkring dig. Belysningen lyses upp i en varmvit nyans i 3000K bakom spegeln och ger ett fint sken framåt. LED är en energisnål ljuskälla som ger ett jämnt och naturligt ljus - vilket är perfekt för en badrumsspegel!

Spegeln är godkänd för badrum, men dess tidlösa och klassiska design passar lika bra på hemmets övriga väggar. Exempelvis som sminkspegel! Badrumsspegeln är avsedd för fast installation och kopplas mot en strömbrytare. För att spegeln ska fungera korrekt ska den kopplas till en vanlig strömbrytare, inte en dimmerströmbrytare.

Spegeln kommer från svenska KAILA. KAILA är ett nytt svenskt varumärke som satsar på snygga inredningsdetaljer till rimliga priser i stilren svensk design till det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstrykan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51044780

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.