• Rektangulär spegel med rundade hörn
  • Stilren svensk design från KAILA
  • Mjuk och elegant framtoning
3.0 2

KAILA Spegel Rectangle 40x100 cm

  • Rektangulär spegel med rundade hörn
  • Stilren svensk design från KAILA
  • Mjuk och elegant framtoning
549 kr
(2 recensioner)
Välj variant:
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Spegeltyp
Väggspegel
Spegelyta
40x100 cm
Upphängning 
Stående
Väggfäste
Ja
Vikt
3900 g

Varumärke: KAILA

Denna rektangulära spegel har dekorativt rundade hörn, vilket mjukar upp intrycket och adderar en känsla av elegans. Spegeln är endast 4 mm tunn och har inte försetts med någon ram, vilket ger den en stilren och minimalistisk framtoning.

Spegeln finns i flera storlekar, och just denna variant har storleken 40x100 cm. En elegant och rektangulär spegel med dessa praktiska dimensioner passar utmärkt som hallspegel eller sovrumsspegel, men kan lika gärna placeras i vilket annat rum som helst i ditt hem.

Spegeln kommer från KAILA – ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.

Art.nr: 51044165

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

0
0

Recensioner

Helena

Mycket fin spegel, vi sökte en utan ram och som inte byggde så mycket och den sitter jättefint uppe och ser ut som att den alltid varit där.

2021-12-03
Johanna

Rispade bort speglingen på spegeln bakifrån när vi hängde upp den på skruven som följde med, nu är det två märken där.. vi fick ingen kompensation då vi gjort fel när vi hängt upp den.. hängt upp flera speglar på samma sätt men de har inte blivit märken!

2021-03-15

Skriv en recension