• Oval badrumsspegel i svensk design från KAILA
  • Elegant utformning med LED belysning
  • Varmt vitt ljus i 3000K

KAILA Spegel Oval LED 50x70 cm

  • Oval badrumsspegel i svensk design från KAILA
  • Elegant utformning med LED belysning
  • Varmt vitt ljus i 3000K
1999 kr
Välj variant:
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Djup
3 cm
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000K
Ljuskälla
LED
Lumen
1633
Spegelyta
50x70 cm
Storlek
50x70 cm
Upphängning 
Stående
Väggfäste 
Ja
Yttermått 
50x70 cm
Godkänd för badrum
Ja
Vikt 
5000 g

Detta är verkligen en badrumsspegel i en elegant design med dess ovala form och integrerade LED belysning! Den integrerade LED belysningen är dimbar och styrkan justeras enkelt genom att trycka på den vattentäta touch-knappen på skärmen. Belysningen lyses upp i en varmvit nyans i 3000K bakom spegeln och ger ett fint sken framåt. LED är en energisnål ljuskälla som ger ett jämnt och naturligt ljus. Spegeln är godkänd för badrum. Badrumsspegeln är avsedd för fast installation och kopplas mot en strömbrytare. För att spegeln ska fungera korrekt ska den kopplas till en vanlig strömbrytare, inte en dimmerströmbrytare.

Utöver badrummet passar denna klassiska spegel bra i klädkammaren, hallen, eller varför inte som sminkspegel! Spegeln mäter 50x70 cm och har tillhörande väggfästen som gör att du kan montera spegeln stående.

Spegeln kommer från KAILA – ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstrykan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51048157

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.