• Klassisk rund spegel med frostad kant
  • Dimbar LED belysning i 3000K
  • Svensk design från KAILA

KAILA Spegel Frost LED 100 cm Ø

  • Klassisk rund spegel med frostad kant
  • Dimbar LED belysning i 3000K
  • Svensk design från KAILA
2695 kr 3595 kr
Du sparar 900 kr (-25%)

Välj variant:
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
3 cm
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000K
Ljuskälla
LED
Lumen
2840
Spegelyta
100 cm Ø
Väggfäste
Ja
Godkänd för badrum
Ja

Varumärke: KAILA

Detta är en klassisk och snygg rund badrumsspegel. Spegeln ramas in av en frostad kant med integrerad LED belysning. Belysningen lyses upp bakom spegeln och ger ett behagligt varmvitt sken framåt i 3000K. Belysningen är dimbar och du kan enkelt justera belysningens styrka genom att hålla in knappen i några sekunder. Nästa gång du tänder belysningen så kommer spegeln ihåg vilken ljusstyrka den var inställd på. Spegeln har tillhörande väggfästen och är godkänd för badrum. Badrumsspegeln är avsedd för fast installation och kopplas mot en strömbrytare.

LED är en energisnål ljuskälla som ger ett jämnt och naturligt ljus - vilket gör att den här spegeln passar perfekt som badrumsspegel och som sminkspegel, eller varför inte som hallspegel! Den eleganta spegeln mäter 100 cm i diameter och är endast 3 cm tunn.

Spegeln kommer från det svenska varumärket KAILA. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet, men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer för det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstrykan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr: 51048236

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

0
0

Recensioner

Skriv en recension