• Svensk stilren design från KAILA
  • Justerbar LED-belysning
  • Lämplig att använda i badrummet

KAILA Spegel Framed LED 60x80 cm

  • Svensk stilren design från KAILA
  • Justerbar LED-belysning
  • Lämplig att använda i badrummet
1995 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
3,5 cm
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
2700K-6500K
Ljuskälla
LED
Lumen
2415
Material
Aluminium
Spegelyta
60x80 cm
Upphängning 
Stående
Väggfäste
Ja
Watt
33,5
Yttermått
60x80 cm
Godkänd för badrum
Ja
Vikt
7460 g

Varumärke: KAILA

Önskar du en modern och minimalistisk spegel med belysning är detta spegeln för dig. Den är försedd med energisnåla LED-lampor som ger ett jämnt ljus, vilket är perfekt när du ska applicera makeup eller bara vill spegla dig under dagen. Belysningen är placerad på spegelns baksida, men skiner igenom som en elegant ram på spegelns framsida. Belysningen tänds med en touch-knapp på spegelytan, med vilken du även kan justera belysningen genom att hålla på knappen i några sekunder.

Denna sminkspegel har väggfästen på baksidan och monteras upp på väggen i stående läge. Spegeln är avsedd för fast installation och bör installeras av en elektriker. För att spegeln ska fungera korrekt ska den kopplas till en vanlig strömbrytare, inte en dimmerströmbrytare.

KAILA är ett nytt svenskt varumärke som erbjuder inredning av hög kvalité i klassisk svensk design. Designstilen kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet med en modern twist.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstyrkan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr: 51057007
 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

0
0

Recensioner

Skriv en recension