• Sminkspegel i hopfällbar design
  • Dimbar belysning
  • 2x, 3x och 10x zoom

KAILA Sminkspegel Tri-Fold Magnifying Vit 20x30 cm

  • Sminkspegel i hopfällbar design
  • Dimbar belysning
  • 2x, 3x och 10x zoom
529.90 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
8 cm
Färg
Vit
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
6000K
Ljuskälla
LED
Lumen
576
Material
Komposit
Spegelyta
30,5x20 cm
Storlek
20x30 cm
Väggfäste
Nej
Yttermått
32x23 cm
Vikt
950 g

Detta är en portabel sminkspegel med smarta funktioner som ger dig stor flexibilitet vid användning. Den är dessutom snygg att låta stå framme! Spegeln har fyra spegelytor och LED-belysning som ramar in den centrala spegelytan. Håller du in touch-knappen på spegelns framsida i några sekunder kan du dimra belysningen. Sminkspegeln ansluts till ett USB-uttag med den medföljande USB-kabeln. Önskar du använda din spegel när du är på språng kan den även drivas av 4x AA-batterier, som inte medföljer.

Spegeln har en smart design med sidor som går att vika in. På så vis kan du enkelt vinkla spegeln, vilket underlättar när du exempelvis applicerar makeup. Den stora spegelytan är försedd med vanligt spegelglas, och de mindre speglarna på sidorna har 2x, 3x och 10x zoom. Det är praktiskt när du vill kunna se en del av ansiktet i detalj.

Spegeln kommer från det svenska varumärket KAILA. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet, men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer för det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstyrkan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51056976

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.