• Uppladdningsbar sminkspegel i reseformat
  • Svensk stilren design från KAILA
  • 5x och 3x zoom

KAILA Sminkspegel Travel LED Uppladdningsbar Vit 19x25 cm

  • Uppladdningsbar sminkspegel i reseformat
  • Svensk stilren design från KAILA
  • 5x och 3x zoom
589.90 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
2,8 cm
Färg
Vit
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000-6000K
Ljuskälla
LED
Lumen
1920
Material
Komposit
Spegelyta
18,5x25 cm
Storlek
20x25 cm
Väggfäste
Nej
Watt
16
Yttermått
18,8x25,3 cm
Vikt
750 g

Detta är en sminkspegel i mindre format, med en smart vikbar design som gör att du enkelt kan vinkla spegeln vid användning. Den hopfällbara designen sparar även plats samt skyddar spegelytan när spegeln ligger i väskan. Det är en utmärkt spegel att ha med när du är ute och reser då den är både kompakt, lätt och har inbyggd belysning som ger ett jämnt sken på ditt ansikte när du speglar dig. Belysningen tänds och släcks med hjälp av en touch-knapp vid spegelns ram. Håller du på knappen i några sekunder kan du dimra ljuset samt ställa in färgtemperaturen.

När den tända spegeln fälls ihop sätts den automatiskt i strömsparläge tills du åter öppnar spegeln igen. Denna sminkspegel är batteridriven och laddas upp via USB-anslutning.

Spegeln har en elegant vit färg som tillsammans med den stilrena LED-slingan ger den ett mycket stilrent utseende. Spegeln har vanligt spegelglas, samt två mindre spegelytor med 3x och 5x zoom.

KAILA är ett nytt svenskt varumärke som erbjuder inredning av hög kvalité i klassisk svensk design. Designstilen kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet med en modern twist.

Art.nr:
51056991

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.