• Sminkspegel med integrerad LED-slinga
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
  • Yttermått på 36x47 cm

KAILA Sminkspegel Stand LED Roséguld 30x41 cm

  • Sminkspegel med integrerad LED-slinga
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
  • Yttermått på 36x47 cm
1999 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
8,5 cm
Färg
Roséguld
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000-6000K
Ljuskälla
LED
Lumen
3840
Material
Metall
Spegelyta
30x41 cm
Storlek
35x45 cm
Väggfäste
Nej
Watt
24
Yttermått
36x47 cm
Vikt
2560 g

En elegant spegel med belysning blir både en trendig inredningsdetalj och en perfekt hjälpreda när du applicerar din makeup om morgnarna. Detta är en modell med en sofistikerad metallkonstruktion i nyans av roséguld och en integrerad LED-slinga som ramar in spegelytan. Du kan tända och släcka belysningen när du vill samt justera ljuset efter eget tycke och smak – allt med hjälp av touch-knapparna i spegelns nedre kant. Det finns en klassisk av-/på-knapp såväl som en knapp som justerar ljusstyrkan (markerad med "P") och en knapp som du använder för att ställa in ljusets färgtemperatur (markerad med "M"). Du kan då välja mellan varmt, kallt och naturligt ljus.

Denna sminkspegel placeras ståendes i din sminkhörna, i vardagsrummet eller i något annat rum du önskar en snygg spegel. Den stående designen låter dig även vinkla spegelytan. Elanslutning sker med stickkontakt.

Spegeln kommer från det svenska varumärket KAILA. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet, men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer för det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstyrkan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51056972

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.