• Sminkspegel från KAILA, med inbyggd LED-belysning
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
  • Vinklingsbar design

KAILA Sminkspegel Soft Corner LED Silver 60x52 cm

  • Sminkspegel från KAILA, med inbyggd LED-belysning
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
  • Vinklingsbar design
1999 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
12 cm
Färg
Silver
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000K-6000K
Ljuskälla
LED
Lumen
1200
Material
Metall
Spegelyta
58x46 cm
Storlek
60x50 cm
Väggfäste
Nej
Yttermått
58x48 cm
Vikt
6200 g

Med en elegant sminkspegel kan du skapa en lyxigare atmosfär i varje rum. Denna spegel har inbyggd LED-belysning som du kan anpassa beroende på om du vill ha en trevlig bakgrundsbelysning i vardagsrummet eller ett skarpt ljus till sminkhörnan. För att anpassa belysningen använder du touch-knapparna i spegelns nedre kant; "M"-knappen justerar ljusets färgtemperatur och "P"-knappen ändrar ljusstyrkan. Det finns även en av-/på-knapp för att tända och släcka spegelns belysning. Elanslutning sker med stickkontakt.

Denna spegel har ett silverfärgat fotställ som både ger ett elegant utseende och låter dig vinkla spegelytan. På spegelns undre kant finns ett USB-uttag för laddning av dina smarta enheter.

Spegeln kommer från det svenska varumärket KAILA. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet, men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer för det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstyrkan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51057003

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.