• Sminkspegel med inbyggd LED-belysning
  • USB-anslutning för laddning av smartphones
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur

KAILA Sminkspegel Round LED Vit 50 cm Ø

  • Sminkspegel med inbyggd LED-belysning
  • USB-anslutning för laddning av smartphones
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
2099 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
10 cm
Färg
Vit
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000-6000K
Ljuskälla
LED
Lumen
900
Material
Metall
Spegelyta
50 cm Ø
Storlek
50 cm Ø
Väggfäste
Nej
Watt
8,6
Yttermått
50x52 cm
Vikt
3840 g

Vill du ha en sofistikerad spegel i stående design på sminkbordet, byrån i hallen eller skänken i vardagsrummet? Detta är en rund spegel med stilren vit fot och integrerad LED-belysning, som både kommer bli ett snyggt och praktiskt tillskott i ditt hem. Sminkspegelns LED-belysning består av en integrerad LED-slinga som tänds och släcks via en touch-knapp på spegelytan. Det finns även touch-knappar för att justera spegelns ljusinställningar; en knapp markerad med "M" för justering av färgtemperatur och en knapp markerad med "P" för korrigering av ljusstyrka.

Denna spegel har yterliggare en finess – ett USB-uttag för laddning av smarta enheter. På så vis kan du ladda telefonen och samtidigt ha den nära när du sminkar dig. Elanslutning sker med stickkontakt. 

Spegeln kommer från det svenska varumärket KAILA. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet, men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer för det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstyrkan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51056968

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.