• Svensk stilren design från KAILA
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
  • Mindre spegel med 10x zoom

KAILA Sminkspegel Pillar LED Magnifying 20 cm Ø

  • Svensk stilren design från KAILA
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
  • Mindre spegel med 10x zoom
899.90 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
13 cm
Färg 
Silver
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000-6000K
Ljuskälla
LED
Lumen
1584
Material 
Komposit
Spegelyta
19,8 cm Ø
Storlek
25x40 cm
Väggfäste 
Nej
Watt
15
Yttermått 
23x40 cm
Vikt 
940 g

Detta är en klassisk badrumsspegel med LED-belysning – perfekt när du vill spegla dig med bra fokus. Den integrerade belysningen har justerbar ljusstyrka och färgtemperatur. Allt du behöver göra är att hålla på spegelns touch-knapp i några sekunder, så ändras ljusinställningarna. Spegeln har ett inbyggt batteri som laddas upp med den medföljande laddningskabeln.

Det följer med en mindre spegel med 10x zoom, som är bra att använda när du vill ha en skarp närbild på en del av ditt ansikte. Den lilla spegeln kan placeras på huvudspegelns baksida, men den kan även plockas av om du föredrar att hålla den direkt i handen vid användning.

Spegeln kommer från det svenska varumärket KAILA. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet, men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer för det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstyrkan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51056994

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.