• Sminkspegel med dimbar LED-belysning
  • Inbyggd Bluetooth-högtalare
  • 10x zoom

KAILA Sminkspegel LED Strip m. Bluetooth-högtalare Svart 18x30 cm

  • Sminkspegel med dimbar LED-belysning
  • Inbyggd Bluetooth-högtalare
  • 10x zoom
679.90 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
11,5 cm
Färg
Svart
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
6000K
Ljuskälla
LED
Lumen
1920
Material
Komposit
Spegelyta
16,5x25 cm
Väggfäste
Nej
Yttermått
18x29 cm
Vikt
550 g

Detta är en stilren svart sminkspegel med zoom och inbyggd Bluetooth-högtalare. Du ansluter din smartphone till högtalaren via Bluetooth och kan sedan spela upp dina bästa spellistor med schysst ljud. Med hjälp av knapparna på spegelns baksida kan du sedan byta låt, ändra volymen, pausa musiken eller ta emot samtal.

Spegeln har en smart design med finesser som gör det lättare att sminka dig med utmärkt resultat. Spegelytan omges av en LED-slinga som lyser upp ditt ansikte – dessutom går den att vrida och vinkla för att du ska kunna ställa in en vinkel som passar dig. Du kan dimra belysningen genom att trycka på knappen på spegeln. Det medföljer även en mindre spegel med 10x zoom, vilket är perfekt när du vill fokusera på en liten del av ansiktet. Spegeln drivs av ett inbyggt batteri som laddas upp via den medföljande USB-kabeln.

Spegeln kommer från det svenska varumärket KAILA. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet, men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer för det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstyrkan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51056986

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.