• Sminkspegel med dimbar LED-belysning
  • Inbyggd Bluetooth-högtalare
  • 2x och 3x zoom

KAILA Sminkspegel LED m. Bluetooth-högtalare Roséguld 18x30 cm

  • Sminkspegel med dimbar LED-belysning
  • Inbyggd Bluetooth-högtalare
  • 2x och 3x zoom
559.90 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
11,5 cm
Färg 
Roséguld
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
6000K
Ljuskälla
LED
Lumen
480
Material 
Komposit
Spegelyta
16,5x25 cm
Storlek
20x30 cm
Väggfäste 
Nej
Watt
4
Yttermått 
18x29 cm
Vikt 
550 g

Detta är en sminkspegel med inbyggd belysning och Bluetooth-högtalare – perfekt för dig som tycker om att sminka dig samtidigt som du lyssnar på bra musik. Du ansluter din smartphone via Bluetooth och kan sedan spela upp dina bästa spellistor via högtalaren. På spegelns baksida finns knappar som låter dig ändra volymen, byta låt, pausa musiken eller ta emot samtal.

Spegeln är dessutom väldigt flexibel – spegelytan kan vinklas efter dina preferenser och belysningen kan dimras. För att dimra ljuset håller du på spegelns touch-knapp i några sekunder. Spegeln drivs av ett inbyggt batteri som laddas upp med den medföljande laddningskabeln.

Denna spegel har en design i trendig nyans av roséguld. Förutom huvudspegeln har den även en medföljande mindre spegel med 2x och 3x zoom. Den kan fästas på den större spegelns glas eller användas för sig.

Spegeln kommer från det svenska varumärket KAILA. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet, men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer för det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstyrkan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51056981

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.