• Sminkspegel med inbyggd LED-belysning
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
  • USB-port för laddning av smartphones

KAILA Sminkspegel Hollywood 14 Silver 60x50 cm

  • Sminkspegel med inbyggd LED-belysning
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
  • USB-port för laddning av smartphones
1899 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
2 cm
Färg
Silver
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000-6000K
Ljuskälla
LED
Lumen
1120
Material
Metall
Spegelyta
60x50 cm
Storlek
60x50 cm
Upphängning 
Liggande
Väggfäste
Ja
Yttermått
60x52 cm
Vikt
4500 g

Detta är en stilsäker sminkspegel som kommer bli en fin inredningsdetalj i hemmets alla rum. Den tunna silverramen som omger den 60x50 cm stora spegelytan ger ett mycket stilrent uttryck samtidigt som de 14 rundade LED-lamporna placerade runt spegelns kanter ger en exklusiv känsla. På spegelns ena sida finns en USB-port som låter dig ladda dina smarta enheter via USB-anslutning.

Den integrerade LED-belysningen kan enkelt justeras efter dina behov. Med hjälp av touch-knappen markerad med ”M” kan du ställa in ljusets färgtemperatur och med touch-knappen markerad med ”P” kan du dimra belysningen.

Det silverfärgade fotstället kan monteras av, vilket gör att denna spegel även kan fungera som en lyxig väggspegel. Elanslutning sker med stickkontakt.

Spegeln kommer från det svenska varumärket KAILA. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet, men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer för det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstyrkan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51056952

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.