• Sminkspegel med inbyggd LED-belysning
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
  • USB-port för laddning av smartphones

KAILA Sminkspegel Hollywood 14 Roséguld 60x50 cm

  • Sminkspegel med inbyggd LED-belysning
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
  • USB-port för laddning av smartphones
1899 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
2 cm
Färg
Roséguld
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000-6000K
Ljuskälla
LED
Lumen
1120
Material
Metall
Spegelyta
60x50 cm
Storlek
60x50 cm
Väggfäste
Nej
Yttermått
60x52 cm
Vikt
4500 g

Denna lyxiga sminkspegel har en tunn metallram i roséguld och LED-belysning i form av 14 stora lampor. Det ger spegeln ett glamouröst Hollywood-inspirerat utseende som sätter stilen i varje rum. Den har ett elegant fotställ, även det i nyans av roséguld, som går att montera av om du önskar att hänga upp din spegel på väggen.

LED-belysningen är justerbar och för att ändra ljusinställningarna använder du dig av touch-knapparna i spegelns nedre kant. ”M”-knappen ändrar färgtemperaturen och ”P”-knappen ställer in ljusstyrkan. Det finns även en knapp som tänder och släcker belysningen. Den flexibla belysningen gör att denna spegel både passar i vardagsrummet när du vill ha en mjukare bakgrundsbelysning och i sminkhörnan när du önskar ett skarpt ljus som hjälper dig fokusera. Spegeln är dessutom utrustad med en USB-port, så att du enkelt kan ladda dina smarta enheter. 

Elanslutning sker med stickkontakt.

Spegeln kommer från det svenska varumärket KAILA. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet, men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer för det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstyrkan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51056953

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.