• Sminkspegel med inbyggd LED-belysning
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
  • Elegant svensk design från KAILA

KAILA Sminkspegel Crystal LED 40x50 cm

  • Sminkspegel med inbyggd LED-belysning
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
  • Elegant svensk design från KAILA
2499 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
9 cm
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000-6000K
Ljuskälla
LED
Lumen
4320
Material 
Stål
Spegelyta
40x50 cm
Storlek
45x60 cm
Väggfäste 
Nej
Watt
24
Yttermått 
46x58 cm
Vikt 
5500 g

Detta är en sminkspegel i klassisk stil, med dekorativ ram och LED-belysning. Spegelns ovala form och ram med kristall-liknande utsmyckningar ger den ett lyxigt utseende som gör sig fint i såväl sovrum som vardagsrum. Den är tillverkad i rostfritt stål och har en stående design.

Den inbyggda LED-belysningen ger ett behagligt sken – perfekt när du applicerar makeup och fixar dig för dagen. Du kan dessutom justera ljuset med hjälp av touch-knapparna i spegelns nedre kant. Med "M"-knappen kan du ändra belysningens färgtemperatur och med "P"-knappen kan du dimra ljuset till önskad styrka. Det finns även en av-/på-knapp för att tända och släcka spegelns belysning. Elanslutning sker med stickkontakt.

Spegeln kommer från det svenska varumärket KAILA. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet, men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer för det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstyrkan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51056975

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.