• Till barnens teckningar i A4 format
  • Öppnas enkelt från framsidan
  • Plats för upp till 50 teckningar/konstverk
Bra att veta">
5.0 1

Ram Little Davinci Teckningsram A4 Svart

  • Till barnens teckningar i A4 format
  • Öppnas enkelt från framsidan
  • Plats för upp till 50 teckningar/konstverk
399 kr
Beställningsvara, skickas från oss inom ca: 15-30 arbetsdagar
Du hittar liknande produkter längre ner
(1 recensioner)

Produktspecifikation

Bildstorlek 
21x29,7 cm (A4)
Färg
Svart
Material
Komposit
Ramens yttermått
30x37,5 cm
Stödben ingår
Ja
Väggfäste
Ja

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

Enkel och smidig teckningsram i storlek A4. Perfekt för barnens alla teckningar. Byt enkelt ut teckningarna i ramen allteftersom nya konstverk tillverkas. Ramen öppnas enkelt från sidan. Da Vinci teckningsram är en svart och stilren ram och passar överallt i hemmet. Den tar varsamt hand om barnens teckningar så att dom sparas i tryggt förvar. Varför inte låta barnet stoltsera med att få sina bilder inramade och uppsatta på väggen i sitt rum? Perfekt present på födelsedagen eller julafton, som uppskattas av både stora och små. Låt teckningarna, fotografier eller diplom få en praktisk, enkel ram och bli en del av inredningen.

Bra att veta

Dynamic Frames är företaget bakom Little Davinci som har designat och tillverkat innovativa ramprodukter sedan år 2000. Tanken bakom företaget är att utveckla en produkt som gör det enkelt att lagra och visa bilder, i stället för att gömma dem i fotolådor. Resultatet blir ett fotoskåp som ser ut som en ram men lagrar på samma vis som ett album. Ett smalt, lätt monterat fotoskåp med bekväm förvaring och en display som dekorativt pryder ditt hem.Art.nr: 51022476
0
0

Recensioner

Rosanna

Så nöjd med detta inköp! Alla dotterns teckningar hamnar i ramarna. Teckningarna får ett helt annat uttryck när man sätter in dem i ramarna. Så nöjd! Tror detta kommer att få bli en julklapp till mormor och morfar.

2019-12-13

Skriv en recension