Kökstavlor för alla kockar

(58)

Vill du piffa till köket lite? Då har du hamnat rätt – vi har nämligen ett stort utbud av kökstavlor. Vare sig du är ute efter en klassisk stil, eller om du vill ha en köksposter med lite mer modern och cool stil, så hittar du det i vårt utbud nedan.

Ta dig en titt och välj ut dina favoriter. Blir det en poster med kaffe i fokus? En med fokus på rotfrukter? Kanske blir det sötsaker, frukt i kitschig stil, eller pizza som blir temat? Det vet bara du.

Motiv
Färg
Orientering
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Motiv
  • Färg
  • Orientering
  • Pris
  Visar 58 produkter
  Visar 58 produkter

  Trendiga tavlor - kök & matplats

  I köket ska man förutom att laga mat och äta även trivas och få inspiration. Därför har vi tagit fram ett sortiment med kökstavlor som passar utmärkt varhelst du vill få en känsla av ätbar njutning och glädje. En snygg köksplansch piffar upp din vägg och skapar hemtrevnad. Våra tavlor kök & matplats passar såväl den lilla kokvrån som den tjusiga matsalen eller det moderna caféet eller restaurangen. Kika runt i vårt fina utbud och låt matfantasten inom dig väckas till liv!

  Vill du känna dig som en riktig kock? Våra köksplanscher är smakfullt designade för att fungera såväl som tidsenlig konst på väggen som för att uppmuntra till rolig matlagning. Många tavlor finns i flera olika format och de passar precis lika bra som väggdekor som inramade och stående på köksbänken eller i hyllan. 

  För dig som älskar att baka och fika har vi flera mysiga motiv bland annat i retrostil och pastellfärger. Förutom i det fikaälskande hemmet passar de här motiven även utmärkt som caféinredning. Våra planscher och tavlor med motiv av tårtor, småkakor, bakverk och glassar ger ett trevligt intryck och fungerar som en härlig färgklick till rummet.

  Vi har naturligtvis inte bara detta i sortimentet. Våra tavlor och planscher till köket är tänkta att rikta sig till olika tycke och smak - allt för att just du ska hitta vad du letar efter. Exempel på modernt nytänkande i köksinredningen är våra coola blötdjur. Blåsfisken och bläckfisken är humoristiska karaktärer som garanterat kommer dra till sig uppmärksamheten hos varje betraktare. Var för sig eller tillsammans. Man kan inte låta bli att älska dem. Inte bara för deras härliga uttryck, utan också för den snygga designen. De passar definitivt in i det trendiga köket!

  Våra affischer finns i många olika utföranden och får ett ännu trevligare uttryck när de ramas in med en matchande ram. När du handlar hos oss på BGA handlar du allt på ett och samma ställe. Samtidigt som du beställer våra snygga prints till köket kan du beställa just de ramar och andra tillbehör som du vill ha. Snabbt, enkelt och smidigt!

  Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig till vår duktiga kundtjänst! Vi är mycket måna om att du som kund får en personlig service och blir mycket nöjd med ditt köp.