Grafiska posters med stilfulla motiv

(469)

Nedan presenterar vi stolt våra grafiska posters. Grafiska posters passar i alla hem - det är bara att välja ett motiv som tilltalar dig. Vi har många olika stilar att välja mellan för att det ska bli lätt för dig att hitta prints som passar ditt hem och din inredning.

Vi har både svartvita och färgglada prints – allt för att det ska finnas något för alla smaker. Ta dig en titt nedan och välj ut en grafisk poster som passar just dig.

Motiv
Färg
Orientering
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Motiv
  • Färg
  • Orientering
  • Pris
  Visar 1 - 100 av 469 produkter
  Visar 1 - 100 av 469 produkter

  Grafiska tavlor & posters

  Sugen på att modernisera det en aning hemma? Då passar våra moderna tavlor med grafisk konst perfekt! Med grafiska posters är det på det viset att man alltid vet att det kommer att vara stilrent och snyggt på den vägg man väljer att hänga sina posters på och det är en bra känsla!

  Vi har ett härligt utbud av tavlor och posters i alla dess former och det är inte svårt att hitta rätt i vårt utbud. Vi har ju alla olika stil och smak, vilket är anledningen till att vårt utbud är så stort som det är. Ta dig en titt och välj ut dina favoriter! Vi har placerat den i olika kategorier för att det ska bli lättare att hitta det man söker.

  Olika posters i olika kategorier

  Vi var precis inne på det här med att vi har olika kategorier för att det ska bli lättare för er att hitta rätt snabbare. Det är dock också så att vi tycker att det är bra med dessa kategorier av den enkla anledningen att vi vet att de är spännande att upptäcka nya saker!

  Om man är van vid att ha exempelvis blommor eller naturmotiv så kan det vara kul med grafiska posters som avbrott och vice versa. Det blir enkelt att hitta lite av varje på det här sättet, så ta vara på att vi har kategoriserat våra posters på ett smidigt sätt!

  Det kan i och för sig vara kul att glida runt i utbudet och bara kolla runt lite på måfå också, men om man verkligen vill att det ska bli lätt att hitta det man är ute efter så är kategorierna det bästa hjälpmedlet.

  Ge bort grafiska posters i present!

  Har du svårt att hitta bra presenter? Det har vi alla varit med om. Det är inte det lättaste att hitta rätt present för rätt tillfälle, utan ibland är det så att man blir helt låst, även om man behöver en present snabbt. Det är såklart jobbigt, eftersom det blir ansträngande att leta efter en passande present. Det ska ju vara roligt att köpa presenter, eller hur?

  Anledningen till varför det är svårt att hitta bra presenter har ofta att göra med att man väntar med att köpa en present till dess att det är dags för en bemärkelsedag. Vårt tips är att köpa fina grejer som man tycker passar som present till sina nära och kära direkt när man hittar dem. Det är inte så svårt att göra så att man förvarar dem i skåp eller liknande tills det är dags att ge bort presenten!

  Just posters från vår butik, vare sig det är moderna tavlor med grafisk konst eller andra motiv, är en perfekt gåva. Detta beror på att vi har så många olika motiv. Det innebär att det finns något för alla, så det är bara att slå sig ner och leta upp finfina presenter direkt!

  Ska du ha ram eller inte?

  När det kommer till posters så är det så att det ofta är fint både med och utan ram. Vilket av dessa man väljer har att göra med både personlig stil och typ av poster. Vissa varianter passar inte så bra med ram, medan andra ser konstiga ut utan ram. Det är något man själv kan kolla upp och bestämma, men tänk på att alla inte måste se likadana ut.

  Kanske vill du ha ram på ett par stycken av dina posters medan du vill ha utan ram på andra? Kanske är det så att du har olika stil i olika rum som leder fram till att det passar mer eller mindre bra med ram? Hur det än är så kan du alltid köpa både ram och poster här, så du är alltid på den säkra sidan vad gäller att hitta snygga grejer att hänga på väggarna här hos oss.

  Många olika posters i samma rum?

  Tillhör du den grupp som har lite svårt för att mixa lite av varje och gärna kör på mer säkra kort? Är det så att du detta till trots är sugen på att vara lite mer djärv i din inredning? Genom att blanda lite mer fritt och inte tänka så mycket på att saker och ting måste matcha på det konventionella sättet? Då tycker vi att du ska glida runt här i vårt utbud en sväng, för vi har allt mellan himmel och jord att bjuda på!

  Om du gillar en grafisk poster med exempelvis ett peace-tecken, eller med julgranar, så kan det vara kul att bryta av den stilen en aning genom att blanda upp det med en stor fluffig sockervadd som motiv på en annan poster! Detta gäller såklart för alla typer av stil du har skapat på dina väggar. Genom att köpa nya posters så förnyar du snabbt och billigt ett rum och det mest dynamiska blir om du väljer sådant som har lite olika stil.

  Vi brukar säga att ni ska köpa de ramar och affischer som ni faller pladask för när ni kollar in vårt utbud istället för att bara fokusera på att det ska passa ihop med allting annat i hemmet. Det står vi fast vid i vått och torrt, för det ger betydligt roligare hem!

  Både gulligt, stilrent och fräscht!

  Om det är en sak som vi kan säga om grafiska posters och moderna tavlor med grafisk konst är det att de förnyar ett hem på bästa tänkbara sätt. Du kommer att vara helnöjd efter att du hängt upp några av våra posters inom denna kategori, för de gör verkligen sitt jobb vad gäller att förnya en vägg eller två!

  Det bästa är att våra posters är både gulliga, stilrena, fräscha och så mycket annat. Det leder till att man kan ha många olika stilar på samma vägg, eller sp kan man välja ut ett antal posters i samma kategori och mixa dem. Det är helt upp till att välja det som passar dig och ditt hem allra bäst!

  Kraftfull effekt med sin enkelhet

  Tavlor med grafiska motiv har ofta en kraftfull effekt med sin enkelhet. Det är motivet i sig själv som bjuder på en dekorativ och talande illustration. Stilen är modern och passar väl in i det trendiga hemmet. I vårt sortiment har vi affischer i flera olika utföranden, både mindre och större posters. En enkel svart ram brukar i många fall pryda de grafiska motiven mycket väl. I vårt övriga sortiment hittar du passande ramar att kombinera våra posters med.

  Det är inte fel att jobba med olika storlekar. Om du väljer att ha flera tavlor kan du gärna experimentera med både små och stora posters bredvid varandra, i logiska mönster eller huller om buller. Våra planscher i den här kategorin är uppskattade och omtyckta produkter att föra in i hemmet, även för den som inte känner sig så säker på inredning. De fungerar utmärkt som tillskott på din tavelvägg!

  Färgsättningarna i de grafiska motiven är ofta stilrena med en eller ett fåtal färger på en vit bas. Det gör att de är lätta att kombinera med övrig inredning på ett smakfullt sätt. Ett tips är att fånga upp någon av nyanserna i postern och föra in den i övrig inredning, eller vice versa. Det ger en harmoni till rummet.

  Sätt gärna samman flera av våra produkter. Vi har exempelvis flera tavlor med ugglor, samt andra djur och växter, för dig som vill ha in mer natur i din heminredning. Vi har även grafiska motiv för köket som bakverk, tårtor och glassar, eller vad sägs om ett styckningsschema för nöt, lamm och gris? Världskartan är en klassiker som alltid fungerar och vi har den i flera utföranden. Världskartan med den vackra texten ”You are my whole world” är vi särskilt stolta över att ha i sortimentet.

  Har du frågor? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst! Vi är mycket måna om att du får ett personligt bemötande och blir riktigt nöjd med ditt köp.