Njut av sensommaren med värmande plädar och sittdynor

Nu börjar högsommaren gå mot sitt slut och för många kanske vardagen börjar igen, men vi har fortfarande många härliga varma dagar och mysiga kvällar att ta vara på! Under sensommaren kan dock kylan börja smyga sig på och temperaturen sjunker snabbare under kvällarna, då är värmande plädar och mjuka sittdynor perfekt! Plädar och sittkuddar är perfekt både på din uteplats i hemmet och är även enkelt att packa med för mysiga sommarkvällar utomhus.

Augusti är en härlig sensommarmånad när sommarblommor står i härlig grönska, vattnet har oftast värmts upp till en behaglig temperatur och solen lyser fortfarande starkt. Låt inte det faktum att semestertider lider mot sitt slut och den återkommande vardagen hindra dig från att ta vara på det sista av sommaren och skapa minnen som du kan se tillbaka på under vinterhalvåret. Textilier som plädar, sittdynor och olika kuddar hjälper dig att förlänga sommarkvällarna och gör sensommaren extra mysig. I hemmet är textilier viktigt eftersom de kan användas till så mycket. Härliga tyger gör att rum uppfattas mer hemtrevligt och mjukare, samtidigt är de väldigt komfortabelt. En pläd är både dekorativ och värmande, sittkuddar i en fin färg blir både en snygg detalj och gör att du sitter mjukare och prydnadskuddar är både sköna att luta sig mot och gör mycket för interiören i ditt hem.

Inred din uteplats eller balkong för mysiga sommarkvällar

Mysig inredning med kuddar och plädar på uteplats

Att enkelt kunna öppna en balkongdörr och kliva ut i härlig sommarvärme - det är lyxigt. Under sommarmånaderna blir en uteplats som ett extra rum och under sensommaren bör du definitivt ta vara på sommarens sista kvällar här. För att göra din uteplats extra härlig så kan du inreda den med härliga textilier som mysiga filtar, fina sittkuddar och dekorativa kuddfodral. När svalare kvällar smyger sig på är det mysigt att kunna svepa en värmande pläd runt sig och att kunna sitta bekvämt på mjuka sittdynor. Genom att mixa och matcha mönster, material och färger bland dina dynor, kuddar och plädar kan du enkelt få till den känsla som du eftersöker och skapa en härlig atmosfär på din uteplats. Olika textilier sätter verkligen guldkant på en uteplats och ger den det där lilla extra! Att spendera sommarkvällar utomhus är verkligen svårslaget.

Ta vara på de sista varma dagarna i solen

Inredning på balkong

Som sagt - än har vi fler varma dagar att njuta av. Finns det något härligare då än att ligga i solen, avnjuta en kall dryck och läsa en bra bok? Om du har en uteplats eller balkong är det perfekt för just detta. För att kunna njuta fullt ut är bekvämligheten viktig så inred din uteplats med luftiga tyger som linne och bomull. Det är inte bara skönt, utan också väldigt trendigt och snyggt. Välj kuddfodral i linnetyg för en bohemisk och jordnära touch.

Njut av en mysig picknick i solnedgången

Mysiga plädar och kuddar på picknick

Du behöver inte bara begränsa dig inom hemmet med att njuta av sensommaren. Införskaffa textilier som är av grövre material och lite tåligare som du enkelt kan packa med dig för mysiga sommarkvällar utanför hemmet. En picknick i solnedgången är ju bland det mysigaste som finns och blir ännu trevligare om du packar med en mysig pläd eller sköna sittkuddar att sitta på! Glöm inte att ta med god mat, fika och dryck för en härlig stund i kvällssolen. När du inte vill att sommaren ska ta slut och vill ta vara på varje stund så är plädar och kuddar ett enkelt knep för att förlänga tiden utomhus. Mys ner dig under en värmande filt och njut av sommarkvällens svala och friska bris!