Inred med kuddfodral och plädar

Det finns många roliga, enkla och billiga sätt att förnya hemmet på. Det är alltid härligt att kunna ta in nya spännande inredningsdetaljer som snabbt lyfter ett rum och kuddfodral och plädar är garanterat två av dessa saker!

För att skapa ett trendigt och snyggt hem är det smart att välja ut mindre detaljer i hemmet som får ”poppa”. Visst kan du gå loss på trendiga möbler, tapeter och andra saker, men det är lättare att byta ut de mindre inredningsdetaljerna när vinden vänder för nya trender.

Vi tycker att det är kul med olika färger, former, strukturer och mönster och vårt tips är att satsa på en spännande blandning. Med många olika typer av kuddfodral och plädar blir hemmet inte bara coolt och spännande, det känns även nytänkande, moderiktigt och fräscht.

Trend, estetik och mys

Med våra kuddfodral och plädar får du inte bara ett estetiskt lyft i hemmet, utan det är också så att de gör att ditt hem får ett snabbt trendlyft. Att de dessutom fyller en funktion är ett extra plus som man inte tackar nej till!

Trend, estetik och mys

Låt både plädar och kuddfodral skapa en känsla som är ombonad och mysig och, inte minst, inbjudande. Detta gör att både du själv och gäster vill krypa ner i soffan och då har man ju definitivt lyckats med sin inredningsstil!

Het och modern uppdatering av ditt hem  

Våra plädar och kuddfodral sticker ut på flera olika sätt. Inte bara är det så att du enkelt kan hitta rätt vad gäller färg och form, det är också så att vi har gjort det lätt för er att hitta rätt design för en trendig uppdatering.

Vill du vara säker på att fylla hemmet med supertrendiga kuddfodral och plädar, men även annat som exempelvis ramar och posters, har du hamnat helt rätt – vi har nämligen allt som behövs för en läcker uppfräschning av hemmet.

Läckra effekter och wow-känsla

När det kommer till att skapa ett läckert hem är sådana saker som plädar och kuddfodral viktiga detaljer som kan ta över känslan i ett rum och skapa exakt rätt ”mood”.

Det är också kul när man kan skapa en känsla av lyx då det gör att det känns roligare med inredningen. Med våra produkter kan du med små medel få till just denna typ av inredning, så när du shoppar här är du garanterad ett hem som uppfyller alla krav!

Det bästa är att du kan placera både filtar och prydnadskuddar lite varstans i ditt hem. Placera kuddar med fina kuddfodral i alla rum och se till att det finns gosiga plädar där de passar in. Då vi har plädar som passar både för vinterhalvåret och för sommaren är det inte svårt att hitta rätt pläd för rätt tillfälle.

Mixa och matcha – roligt med härliga resultat!

Med våra produkter kan du själv mixa och matcha precis som du vill. Vill du satsa på att matcha både plädar och kuddfodral kan du hitta många fina möjligheter där färgerna går ton i ton. Vill du hellre att det ska vara olika färger som stämmer fint överens med varandra? Då är det bara att satsa på det.

Oavsett vilket du väljer är du garanterad moderiktig inredning här hos oss. Vi har alltid de senaste trenderna, så det är bara att välja de plädar och kuddfodral som kommer att maxa just ditt hem vad gäller trend- och mysfaktor.

Bland våra kuddfodral hittar du både manchester, pasteller med mera – det är med andra ord inte svårt att få tag i det allra senaste. Varför inte fräscha upp hemmet med nya strukturer, mönster och färger? Det bästa är att trenden för tillfället säger ”mixa och matcha” och det gäller både färg, struktur och mönster!

Djärv och kul inredning

Bland våra kuddfodral hittar du allt från dova färger till mer färgstarka val. När det kommer till annat än färger, så som textur och mönster, finns det både ”mjukare” design och mer djärva varianter.

Det är upp till dig att välja och vi erbjuder allt för att den modiga inredaren ska kunna hitta rätt. Du kan enkelt mixa så att det blir lite ”edgy”, men vi har även rätt kuddfodral och plädar för dig som vill hålla det mer nedtonat.

När det kommer till plädar ska de vara mjuka och mysiga, men de ska såklart också vara snygga att titta på. Vare sig du väljer en fleecepläd, en hålstickad pläd, eller kanske en randig läckerhet med fina fransar, kommer du att kunna njuta av den både vad gäller estetik och trendfaktor.

Du bestämmer reglerna för din inredning!

Det finns ingen regel som säger att ett hem måste se ut på ett speciellt sätt. Det är du som bestämmer hur du vill ha det hemma. Kanske vill du ha en rosa pläd, en gul kudde, en grön lampa och en blå soffa? Då är det exakt det du ska satsa på.

Bara för att det ofta är på det viset att det är väldigt nedtonat och vitt i inredningsmagasin betyder inte det att det är vad som gör ett hem trivsamt. Det är oftast så att de mest trivsamma hemmen är hem där det finns en egen stil och där man vågar sig utanför boxen en aning.

Vi är glada att kunna erbjuda både kuddfodral och plädar som kan ge rätt känsla till både egensinniga och spännande hem – valet är ditt!