Turkos ramar

Tycker du också att det är kul att sätta lite färg på tillvaron? Varför då inte slå till på en turkos ram, när det är dags att rama in ditt favoritmotiv? En turkos ram passerar inte någon obemärkt, och kommer att utgöra en härlig färgklick i ditt hem.

Visar 11 produkter

Turkos ramar

Turkos är en sådan färg som verkligen lyfter allt den vidrör, så vare sig det är en turkos ram det handlar om, eller om det är någonting annat så kan man vara säker på att det kommer att bli riktigt snyggt! Vissa färger har en sådan effekt och dessa färger ska man såklart ta vara på!

Massor av olika storlekar!

Gissa om vi har en massa olika storlekar på våra turkosa ramar? Klart att vi har! Du kan fylla en hel vägg med ramar i turkos färg i olika storlekar, om du vill! Då det ofta är på det viset att man har olika storlek på det man vill rama in så behövs det också olika storlekar på ramarna, såklart. Det är bara att välja ut dina favoriter här hos oss och fylla upp ditt hem med hur mycket ramar i turkost du vill!

När man skapar en tavelvägg är det kul när det är lite olika storlekar, eftersom det bryter av. Om man endast har en storlek så blir det inte lika spännande resultat, men det är såklart upp till var och en att avgöra hur man vill ha det. Hur man än väljer så är det i alla fall så att man har många olika storlekar att välja mellan här hos oss!

Satsa på ett personligt hem

Ett hem ska vara den plats där man mår som bäst. Man ska kunna slappna av totalt och man ska trivas i alla rum. Detta gör man bäst genom att tänka efter vad för typ av färger och inredning som faktiskt gör en glad. Är det kanske en turkos ram, eller ett par turkos ramar som behövs för att det ska kännas lite roligare i ett rum? En ny soffa? Lite posters?

Vad det än är du känner för att förgylla hemmet med så kommer det att vara värt det så fort du har fixat det, så mycket är sant! Det vet redan alla ni som ser till att fylla era hem med sådana saker som ni verkligen vill ha. Bättre att satsa på kul och fin inredning som man själv väljer ut än att gå efter trender, för då blir det mer personligt.

Nytt hem snabbt och billigt

Om man känner att man behöver en uppfräschning av sitt hem, men inte känner för att lägga en massa pengar och tid på det så kan man satsa på att fixa små saker. Exempel på sådana saker är nya ramar, krukor, mattor och så vidare. Det krävs sällan mer än så för att det ska bli riktigt snyggt hemma och det kostar ju inte skjortan heller!

Om du tycker att det är lite för lite färg i din inredning så kan en turkos ram, eller ett par turkosa ramar, göra susen! Vi har ju även andra kul färger på våra ramar, så man kan enkelt mixa och matcha precis hur man vill för att få till det precis så som man vill ha det!