Texttavlor & citat

(160)

Citatposters är en kul inredningsdetalj som passar lika bra i sovrummet som i hallen, barnrummet eller i andra rum. Det beror på vad man väljer för citat – vi har samlat en mängd olika för att du ska kunna välja en citatposter med ord som betyder något för dig.

En citatposter kan vara både rolig och tänkvärd – allt för att man ska kunna hitta exakt rätt. Ta dig en titt nedan och välj ut den poster som talar till just dig.

Motiv
Färg
Orientering
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Motiv
  • Färg
  • Orientering
  • Pris
  Visar 1 - 100 av 160 produkter
  Visar 1 - 100 av 160 produkter

  Inred med citatposters

  Att det är populärt med citatposters, tavlor med text eller vad man nu vill kalla det har nog inte undgått många, eller vad säger ni? Vi är ganska säkra på att det är många av er som har det hemma och har ni inte det så känner ni med stor säkerhet någon som har det.

  Varför det har kommit att bli så populärt som det är finns det många olika anledningar till, men det handlar mycket om att posters med citat och texttavlor både gör att det blir lite roligare på väggen och att man kan komma ihåg saker samt uppmana andra i familjen att komma ihåg en del grejer. Här tänker vi främst på den typ av posters som har exempelvis tvättråd etcetera.

  Present istället för födelsedagskort!

  Det är inte lika vanligt att man skickar gamla hederliga vykort idag, men om man tycker att det är kul så finns det fortfarande ett bra utbud i butikerna. Vi har dock ett lite extra kul förslag och det är att välja ut en av våra posters, rama in och skicka istället. Då kan man få en citatposter dör det står exempelvis ”I love you to the moon and back” på sin födelsedag istället för ett ”Grattis” eller dylikt. Man måste såklart inte rama in den, det är mest om man tycker att det är lite extra kul, förstås!

  Detta kan vi garantera kommer gå hem, för även om man blir gratulerad på andra mer moderna sätt idag så är det kul att få något som man kan se på och ta på. Det kan man med en poster och då vi har i olika storlekar så kan man köpa både stora, mellanstora och små.

  Kul uppmaning till sig själv hemma

  Om man väljer att placera posters med citat i exempelvis hallen så kommer man att kunna få med sig lite visdom när man lämnar hemmet. Välj exempelvis ”Be the reason someone smiles today”, eller ”Make it happen” och placera på dörren så kommer du med stor säkerhet få en mer spännande dag än vad du hade fått utan den uppmuntran posters som dessa ger.

  Ovan är bara två av de citatposters vi säljer, så det finns många andra att välja mellan också. Allt för att ni alla ska kunna hitta exakt det ni blir peppade och glada av! Vi är ju så olika med vad vi gillar och med vad vi ogillar och detta märks på många olika sätt. Kanske är just heminredning med denna typ av mindre inredningsdetaljer ett av de sätt där vi ser vi olikheter bäst, eller vad säger ni?

  Billigt och kul på samma gång!

  Vi säljer både posters i massor av olika kategorier och posters med alla möjliga prints. Det innebär att alla kan hitta det de söker här hos oss, för vi har ju något för alla. Det som är extra kul är att det vi säljer är både billig och kul, så man får allt i ett när man handlar de produkter som just vi säljer.

  Mindre inredningsdetaljer är prisvärda och de kan ge en ordentlig skjuts för ett rum rent estetiskt. Man kanske inte tänker så mycket på det här med att det lilla ofta kan räcka gott och väl, men så är det. Man behöver inte tapetsera om och krångla för att ett rum ska få sig en uppfräschning, utan det räcker ofta med att hänga upp ett par tavlor med text, eller andra tavlor.

  En smart sak är att gå ifrån det invanda en aning när man köper den här typen av mindre inredningsdetaljer. Även om man kanske inte vågar go wild med möbler etcetera så kan man ju alltid busa till det lite med posters av olika slag! Tänk på det när du kollar in vårt utbud, för det kommer du att tacka oss för sedan när ditt hem blir lite mer sprudlande och spännande!

  Olika färger och olika stil

  Beroende av vad man är för typ av person så tycker man till exempel att svartvitt är snyggare än färgglatt eller vice versa. Det är ingenting man kan, eller ens ska, ändra på, utan det är bara att köra på med det som man gillar. Vad man dock kan göra är att vara lite öppen för annat än vad man alltid bruka köra på. För annars blir det ganska trist i ens hem.

  Med alla våra posters, vare sig det handlar om porträtt, gulliga djur, citatposters eller något annat, så kan man ta ett litet kliv in i en mindre känd värld för att se om man kanske faktiskt kan tycka om något annat än det man är van vid. Ni kommer att bli mäkta förvånade över att se hur mycket nya grejer man faktiskt gillar, om man bara vågar!

  Då våra produkter är så prisvänliga och då de inte förstör ett helt rum om man väljer ”fel” så kan man våga kasta sig loss en aning. Gör det! Det finns så väldigt många underbara posters och ramar här hos oss och det innebär att det finns väldigt många nya fina hem som ligger här i sin linda och väntar på er!

  Tavelvägg med citat och text?

  Är du sugen på att ha en hel tavelvägg fylld med posters med citat och tavlor med text? Då är det utan tvekan så att du har kommit helt rätt! Hos oss finns det, som du kan se, massor och åter massor av roliga varianter. Det är alltså bara att sätta igång och välja ut posters som tilltalar just dig och som passar i ditt hem, i sommarstugan, eller vad det nu kan vara!

  Inredningstips

  Med våra posters med citat eller andra motiv kan du skapa precis den känslan du vill ha på en vägg eller i ett helt rum. Antingen väljer du en stilren design där utrymmet är så fritt från andra intryck som möjligt. Fåtal detaljer och gärna enfärgat. Mitt på väggen väljer du att rama in en av våra planscher med ett budskap som tilltalar dig. Då sätter du verkligen fokus på vad du vill säga och ger ett lugn för ögat. En annan variant är att skapa lite mer liv och rörelse i rummet. Då kan du välja flera av våra tavlor och placera dem över hela väggen som en tavelvägg. Det är ett spännande sätt att låta någonting hända i rummet och besökare kommer garanterat ställa sig en stund och läsa på dina tavlor med citat. Det kan till och med bli till underlag för spännande diskussioner.

  Med rätt citat på en tavla får du inspiration och kraft. Det kan fungera som extra motivation och lyfta humöret även de dagar det känns lite extra motigt. Här hos oss hittar du dessutom många prints med humoristiska motiv som lockar fram ett och annat leende. Vill du ha en tavla endast för designens skull har vi spännande motiv med enstaka bilder. Du hittar även posters med alfabetet i olika utföranden, eller siluetten av kartor. Nog känner du igen dig i någon av våra tavlor med citat som ”Live together, Laugh whatever, Love forever”, ”Always kiss goodnight”, ”Dream, create, enjoy”, ”Bryt ihop och kom igen”, ”Alla känner apan men apan känner ingen”, ”Have a great day” eller ”Choose happy”. Kanske behöver ni påminnas i familjen om att ägna mer tid åt varandra och väljer den humoristiska men ändå viktiga citattavlan: ”Sluta glo i mobilen…”

  Har du frågor? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst! Vi är mycket måna om att du får ett personligt bemötande och blir riktigt nöjd med ditt köp.