Väggbonader

Inred ditt hem med vackra väggbonader! Väggbonader, eller väggtyg/väggtextil som det också heter, är en typ av väggkonst som ofta är broderad eller vävd. Väggprydnader i textil bidrar med en hemtrevlig känsla och skapar en mjuk harmonisk atmosfär.

Välj mellan väggbonader i olika färgnyanser och stilar för att hitta en som passar just dig. Oavsett om du tilltalas av en bohemisk eller modern inredningsstil så blir en väggbonad i tyg en fin och iögonfallande detalj i ditt hem.

Färg
Material
Storlek
Färgnyans
Längd
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Material
  • Storlek
  • Färgnyans
  • Längd
  • Pris
  Visar 5 produkter
  Visar 5 produkter

  VÄGGBONAD – FIN OCH KVALITATIV VÄGGKONST I TYG

  Gör ett snyggt val och häng upp en väggbonad i ditt hem! Att hänga upp en väggbonad gör ditt hem mer varmt och ombonat. Kanske har du aldrig hört talas om en väggbonad och undrar vad det är? Jo, det är en typ av tavla som är tillverkad i tyg, ofta bomull, och mönstret är vävt eller broderat. Oftast är hela tavlan i tyg. Ett konstverk i tyg är verkligen ett trendigt val, och det blir sannerligen en iögonfallande detalj i ditt hem.

  En tygtavla bidrar med en helt ny karaktär till väggen och ofta är de av lite större storlekar. Har du en tom yta någonstans hemma som du inte vet vad du ska fylla med är det verkligen perfekt att hänga en fin väggbonad där! Den tar upp en del av väggen vilket gör att det blir en snygg detalj som ingen går obemärkt förbi.

  TYGTAVLA – EN KONTRAST MOT DEN KLASSISKA TAVLAN

  En väggbonad i textil är ett alternativ till den klassiska tavlan, och skapar en mjuk kontrast mot en fotorams kantiga profil. Om du söker efter att få in mer värme till hemmet kan då en väggbonad vara ett bra alternativ. Men det ena behöver inte utesluta det andra – det blir faktiskt riktigt fint att matcha dessa tillsammans. Eftersom det skapas en mjuk kontrast, kan du genom att matcha dessa två tillsammans få till en mer dynamisk effekt bland dina väggdekorationer. Varför inte hänga en väggbonad bland dina tavlor i en snygg tavelvägg? Det kommer att göra din tavelvägg mer levande och unik.

  VART SKA DU HÄNGA DIN VÄGGBONAD?

  Något roligt med väggkonst i textil är att det är så lätt att placera ut. En väggbonad gör sig fin på många olika ställen i hemmet och ger din vägg ett nytt varmt uttryck oavsett var den placeras, och att motivet är i tyg gör att det bara framhävs på ett ännu mer kvalitativt sätt.

  Det är smart att placera väggbonader i de rum där vi vill åt en lugn och mysig känsla, eftersom de har lite den effekten på vår inredning. De passar speciellt bra i de rum där vi vill kunna känna oss avslappnade, till exempel i sovrummet och vardagsrummet. För många är vardagsrummet ett rum vi vill kunna ta det lugnt i. Här kanske du går in efter jobbet för att vila och tittar på tv-serier om kvällarna, så det är viktigt med en inbjudande och värmande atmosfär. I sovrummet både startar vi och avslutar dagen, så det är minst lika viktigt att det känns trevligt där inne. Att inreda dessa rum med väggkonst i textil är alltså ett mycket klokt val eftersom det förstärker den mysiga känslan!

  Det är också skönt att väggbonader är så enkla att hänga upp. Till olika väggbonader så medföljer ibland upphäng i form av ett snöre eller en underkant för smidigt upphäng. Det gör att det både är enkelt att få upp dem snabbt och smidigt på väggen och du enkelt kan flytta runt din väggbonad mellan olika rum om du känner att du vill förnya någonstans eller ändra om lite i ditt hem.

  VÄLJ MELLAN OLIKA MÖNSTER OCH FÄRGER PÅ VÄGGBONADER

  Att hänga upp en väggbonad är ett smakfullt val, och det finns några olika att välja mellan. Vi lovar våga att det finns något för alla olika stilar. Kanske vill du ha en väggbonad med ett botaniskt motiv? Eller en väggbonad som går i beige och bruna toner? Att välja en väggbonad i jordnära färger med diskret mönster kommer göra att väggbonaden blir en fin och varm detalj i ditt hem som smälter in i den övriga inredningen. Om du i stället väljer en väggbonad med naturmotiv så får du en detalj som skapar en naturnära känsla i ditt hem, detta är en känsla som många vill åt i sitt hem eftersom naturen får oss att känna oss avslappnade och ger oss chans till återhämtning. Det finns även många väggbonader som går i en beige eller brun nyans med diskreta mönster vilket också bidrar till den härliga mysiga känslan i hemmet. Du kan också välja mellan väggbonader med tuftat mönster som gör att väggkonsten blir lite mer levande. Det finns lite olika att välja mellan och det är det som är så bra, då kan man välja den väggbonad som passar bäst i ens eget hem för att få vacker väggdekoration i tyg. Om du tilltalas mer av en minimalistisk inredninggsstil kan du välja en tygtavla med ett mer diskret mönster i dova färger för att ändå få in den ombonade känslan, och om du gillar färg och kontrast kan du välja en väggbonad i färg med ett mönster där det händer lite mer. Vissa väggbonader har även dekorativa fransar som en fin detalj!

  Kika in bland vårt sortiment av fina väggbonader ovan och välj mellan väggkonst i tyg för en smakfull dekoration på din vägg!