Runda kuddar

Inred stilfullt och enkelt med våra vackra runda kuddar i olika färger och former. Ingenting är så härligt som när sängen är nybäddad, eller när soffan är avplockad, och man får lägga på en rund kudde som dekoration. Det är vad vi på BGA.SE kallar hemtrevligt. Här finns ett stort sortiment av runda kuddar så att du ska hitta den cirkelformade kudden som passar just ditt hem! Välkommen in till en värld av vackra cirkelformade kuddar.

Färg
Form
Material
Storlek
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Form
  • Material
  • Storlek
  • Pris
  Visar 3 produkter
  Visar 3 produkter

  RUNDA KUDDAR0

  Det är något speciellt med runda kuddar. Det är en typ av kudde som utstrålar något alldeles extra. En rund kudde förhöjer verkligen en elegant och mysig stämning i hemmet, och gör det extra hemtrevligt.

  En rund prydnadskudde passar perfekt både i soffan, fåtöljen och på den bäddade sängen och tillför alltid något speciellt och fint till den plats där den placeras. En rund kudde går ofta i en väldigt elegant design och gör genast miljön där den placeras extra fin.

  Något som alltid är positivt med kuddar, är att de förutom att förhöja det estetiska också bidrar med en bättre komfort i hemmet. Det är alltid mer bekvämt att få luta sig mot mjuka kuddar! Runda kuddar i sammet kommer verkligen skapa en wow-effekt i ditt hem samtidigt som de är mjuka och behagliga att vila mot en stund.

  SKAPA EN KÄNSLA AV LYX OCH ELEGANS MED RUNDA KUDDAR

  Runda kuddar är lätt något som drar till sig uppmärksamhet, och i vårt sortiment hittar du många olika runda kuddar i exklusiv sammet som genast blir ett blickfång i hemmet med dess luxuösa och eleganta design. De passar perfekt att matcha med andra fina textilier i sammet i hemmet för att knyta ihop en röd tråd. Det adderas verkligen en känsla av lyx där den placeras.

  Att få skapa en känsla av lyx och elegans kan göra att hela upplevelsen att få inreda sitt hem känns mycket roligare. Det bästa är ju såklart alltid resultatet och med ett par runda kuddar kan du vara säker på att få till ett fantastiskt resultat. Något som är extra kul med runda sammetskuddar är att blanda olika designs och färger för att få till en personlig mix bland de runda kuddarna. En rund sammetskudde är verkligen något speciellt, och de olika valmöjligheterna kan verkligen kännas spännande. Kanske är det en rund rosa sammetskudde som passar bäst hos dig eller en röd?

  INRED MED RUNDA KUDDAR EFTER SÄSONG

  Om du väljer att inreda med ett par runda kuddar så kan du enkelt förändra uttrycket i ditt hem, och genom att förändra är det väldigt enkelt att anpassa sin inredning efter trender och olika årstider. Om du är en person som gillar att förnya behöver det inte betyda att du måste förändra allt och många dyra kostnader, det kan räcka med att variera med olika textilier efter säsong för att få den där efterlängtade känsla av något nytt.

  Runda kuddfodral är enklare att byta ut och variera efter säsong om du vill variera mellan olika kuddfodral. Om du är en person som lätt tröttnar på färger så kanske kuddfodral och innerkudde är ett bättre alternativ eftersom det är så lätt att köpa på sig några olika runda kuddfodral och enkelt byta då och då. Till alla våra runda kuddfodral hittar du självklart passande innerkudde i sortimentet. En rund prydnadskudde är redan fylld och det är inte alltid det finns en dragkedja så du kan byta överdrag, men det är skönt att köpa en rund kudde som är redo att direkt ta plats i hemmet och kan enkelt flyttas runt mellan olika rum om du vill variera dig lite.

  VARIATIONSMÖJLIGHETER MED RUNDA KUDDAR

  Olika kuddar är alltid väldigt fint att matcha tillsammans. Runda kuddar och runda kuddfodral är väldigt fint att matcha till kuddar i andra former för att skapa en rolig men stilfull kontrast. Det är väldigt fint att välja ut kvadratiska och rektangulära kuddar till soffan och avsluta med en rund kudde längst fram som får vara kudden i fokus. Om du vill undvika olika modeller och bara hålla dig till runda kuddar men ändå vill att det ska hända något så kan du fint blanda olika färger och material på dina runda kuddar. Då blir din inredning ändå dynamisk i sitt uttryck.Runda kuddar är ett perfekt sätt för att få in mer färg i ditt hem och att inreda med färgglada detaljer gör enkelt hemmet till en härlig atmosfär. Runda kuddar finns i många olika färgnyanser att välja mellan.

  Om du tilltalas mer av enhetlig och stilren inredning så är det såklart också enkelt att få till med runda kuddar. Det finns många runda kuddar i mer enkla framtoningar som passar perfekt i det moderna stilrena hemmet. Textilier av olika slag får hemmet oavsett färgval att kännas väldigt ombonat och härligt och det är det som är så bra med just runda kuddar, Det är enkelt att göra plats för, och det är enkelt att hitta något som passar ens egen inredningsstil. Oavsett om du vill göra ett djärvt val och välja en rund kudde i en unik färg, eller om du vill göra ett tryggt val i en stilsäker färg som du vet passar till allt i ditt hem så finns det en rund kudde just till dig!

  EN RUND KUDDE FÖR ALLA

  Runda kuddar förhöjer verkligen en elegant och mysig stämning i hemmet, kom ihåg att matcha dina runda kuddar fint med andra textilier till hemmet för den där riktigt ombonade känslan. Runda kuddar är ett fint komplement till andra textilier och gör inredningen komplett. I vårt fina och utvalda sortiment av runda kuddar hittar du till exempel eleganta prydnadskuddar i exklusiv polyestersammet, trendiga runda kuddar och vackra runda kuddfodral i gammaldags charm så att vi med säkerhet lovar våga något för alla!