Prydnadskuddar

Ingenting är väl så mysigt som att fluffa till kuddarna i soffan, och bara mysa sig ned till en bra film? Kuddarna gör verkligen underverk i hemmet - både för mysfaktorn, men också för hemkänslan. Hos oss på BGA.SE hittar du ett stort sortiment av trendiga prydnadskuddar i mängder av stilar, storlekar och färger. Hos oss finns en dekorationskudde för alla hem - oavsett inredningsstil!

Färg
Form
Material
Storlek
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Form
  • Material
  • Storlek
  • Pris
  Visar 1 produkter
  Visar 1 produkter

  FINA PRYDNADSKUDDAR TILL DITT HEM

  Att få dekorera i hemmet och inreda med fina prydnadskuddar är en lyxig känsla. När alla saker i hemmet är på sin plats, sängen är bäddad och pläden ligger fint vikt i soffan så är det en speciell lyx att få ta fram sina prydnadskuddar och placera ut dem fint i hemmet.

  I vårt sortiment av prydnadskuddar hittar du olika kuddar med fyllning, så du behöver alltså inte komplettera dem med en innerkudde. När du får hem din prydnadskudde är den helt enkelt redo att ta plats i hemmet. Prydnadskuddar finns i olika färger, former och material så att du enkelt kan hitta en som passar i ditt hem.

  Med en prydnadskudde kan du förändra ett helt rum. Trots det att det inte är en detalj som tar upp mycket plats så gör en prydnadskudde väldigt mycket för helheten. Du kanske väljer en mönstrad prydnadskudde och då blir den genast ett blickfång i hemmet, eller en mer stilren prydnadskudde som ger extra god komfort i soffan. En beige prydnadskudde kan snyggt matchas med en prydnadskudde i en starkare färg för den som vill ha det bästa av båda stilar! Det är kul med prydnadskuddar för det är svårt att få för många och eftersom de är så enkla att flytta runt och variera sig mellan så kan du enkelt variera mellan olika prydnadskuddar. Prydnadskuddar finns ofta i olika material att välja mellan. Beroende på vilken känsla du vill åt hemma kan du välja att satsa på ett visst material eller välja att matcha flera olika.

  PRYDNADSKUDDAR I BOMULL

  Prydnadskuddar som är tillverkade i bomull är ofta ett populärt alternativ. Prydnadskuddar som är tillverkade i bomull kan skilja sig mycket utseendemässigt beroende på hur kuddfodralet är tillverkat. Prydnadskuddar i bomull kan vara mönstrade i olika färger, ha tuftade mönster i relief, vara tillverkad i ett material av bomull som är lite mer rustikt eller i ett material som är mer mjukt. Det kan helt enkelt skilja sig väldigt mycket vilket är roligt. Bomull är ett bra och tåligt material, och det finns garanterat prydnadskuddar i bomull för alla stilar och smaker. Med bomullsmaterial kan du också få fram en sammetsliknande kvalitet på kudden.

  PRYDNADSKUDDAR I POLYESTER

  Polyester är ett vanligt material på prydnadskuddar. Det är tåligt material och kan ofta tvättas många gånger utan att tappa form eller färg, vilket kan vara bra för en kudde. Lika som med bomull kan polyester användas till många olika kvaliteter. Ett populärt val brukar vara polyestersammet som är ett mjukt och elegant material. Fyllningen i prydnadskuddar är ofta tillverkad i polyester. För ett klimatsmart val kan du välja en prydnadskudde tillverkad av återvunnen polyester.

  PRYDNADSKUDDAR I LINNE

  Linne är en typ av material som är väldigt populärt. Linne har en avslappnad look och ofta går linnematerial i naturnära toner vilket bidrar med en ledig och rustik känsla. Vill du ha en stilren prydnadskudde som är stilren men som det ändå händer något mer med än en vanlig enfärgad kudde så ska du välja en tillverkad i linnematerial. Linne är dessutom ett slitstarkt och hållbart val vilket alltid är smart!

  BLANDNING AV OLIKA MATERIAL

  Självklart finns det många olika material, och fler än de som är nämnda ovan. Olika material kan ge olika utseenden vilket är roligt. Något som också är vanligt är att en kudde är tillverkad i en blandning av flera olika material. Det är bra för då får man ut de bästa egenskaperna av varje material i en och samma prydnadskudde.

  PRYDNADSKUDDAR BIDRAR MED GOD KOMFORT

  Som det hörs på namnet så är en prydnadskudde avsedd för att vara dekoration, men den behöver för den sakens skull inte vara obekväm eller opraktisk. Med prydnadskuddar är det viktigt att de bidrar med en estetisk touch i hemmet, beroende på vilken stil du tilltalas av så kan det vara en prydnadskudde som är mer elegant i sammet, eller en prydnadskudde i rustikt linnetyg som bidrar med en jordnära känsla. Det finns många olika kuddar att välja mellan. Det är också viktigt att de bidrar med en god komfort. En prydnadskudde bör vara lika bekväm att luta sig mot som den är fin att titta på! När du väljer prydnadskudde kan du alltid kolla vilket material som kudden är fylld med för att få en uppfattning kring hur fast den är. Olika fyllningar i prydnadskuddar ger olika fasthet och därmed också olika stöd.  Polyesterfyllning är ett exempel på fyllning som är mjuk medan fjädrar är en typ av fyllning som ger bra stöd och känns fluffig. Välj den fyllning som ger dig det stöd du behöver.

  Prydnadskuddar behövs i alla hem, och passar i många rum hemma. I soffan är ofta en självklar plats för prydnadskuddarna vilket inte är så konstigt eftersom kuddar är som pricket över i:et i soffan och förhöjer soffans utseende mycket. Även på den bäddade sängen gör sig prydnadskuddar väldigt bra. Men en prydnadskudde är ett måste på så många fler sätt. I läsfåtöljen, på en mysig schäslong, på sittytan i hallen, i trädgårdsmöblerna och kanske för att göra köksstolarna mer bekväma? Prydnadskuddar sätter stilen där de placeras och är en väldigt fin dekoration. Även i barnets rum är prydnadskuddarna självklart viktiga. För det äldre barnet kan det vara väldigt roligt att få välja ut olika prydnadskuddar i olika färger och dekorera sin säng med. En prydnadskudde är uppskattad för barn såväl som vuxna.

  MATCHA OLIKA PRYDNADSKUDDAR TILLSAMMANS

  Med prydnadskuddar kan du jobba med olika färger och former för att matcha tillsammans. Du kan förstärka stilen i ett hem eller förändra den helt genom att byta ut dina prydnadskuddar. Det är roligt att något som är så enkelt att tillföra till hemmet kan ge ett så starkt uttryck i hemmet beroende på vilken prydnadskudde du väljer. Det är ett prisvärt sätt att stilfullt göra det fint i hemmet. Med prydnadskuddar går det bra att matcha många olika former och storlekar. En stor prydnadskudde gör sig väldigt fin tillsammans med en rund prydnadskudde, eller en i lite mindre storlek. En vanlig storlek för en prydnadskudde är ofta 45x45 cm eller en prydnadskudde i 50x50 cm. Dessa vanliga storlekar är en klassisk prydnadskudde som passar överallt, men de är extra roliga att matcha med prydnadskuddar i mer unika former. Det är kul med prydnadskuddar för det är svårt att få för många och eftersom de är så enkla att flytta runt och variera sig mellan så kan du enkelt variera mellan olika prydnadskuddar.