Klotkuddar

Sätt guldkant på tillvaron genom att dekorera ditt hem med en klotformad kudde! Våra klotformade kuddar är noga framtagna för att både skapa mysfaktor, men också för att använda som dekoration, exempelvis i soffan eller sängen. Våra bollkuddar är klädda med exklusivt bouclétyg i olika jordnära färger som kan jämföras med känslan av fårull - precis som en bollkudde skall vara. Inred stilrent och trendigt med en klotkudde, eller varför inte flera klotkuddar från BGA.SE?

Färg
Form
Material
Storlek
Färgnyans
Visa fler filter
  Filtrera
  Visar 0 produkter

  Tyvärr!

  Hittades inga produkter

  FINA KLOTKUDDAR TILL DITT HEM

  Klotkuddar är en mångsidig kudde som du kan använda på många olika platser i hemmet. Klotformade kuddar är perfekt för mycket och kan fungera som både en bollformad golvpuff eller en rund kudde i soffan som ett mjukt stöd. Den klotformade designen gör att kudden både är bekväm att sitta på och att luta sig mot när du vill ta det lugnt en stund.

  En klotformad kudde är väldigt dekorativt och gör sig extra fin i hemmet. Det är en annorlunda men väldigt stilfull detalj som sticker ut lite i hemmet. Det är inte många andra inredningsdetaljer som är helt runda, vilket gör att klotkudden blir unik i sitt utförande och skapar en snygg kontrast mot annan interiör.

  MÅNGA OLIKA PRYDNADSKUDDAR

  Kuddar är ett väldigt bra sätt för att förändra hela känslan i din inredning och många kuddar skapar ett ombonat hem. Det finns så många olika modeller av kuddar att välja mellan och det skapar en möjlighet till att variera många olika modeller i ditt hem. Det innebär att det finns former och designs för alla smaker. Olika skulpturala kuddar, som klotkuddar, är extra roligt att bryta av med mot de traditionella kvadratiska kuddfodralen och gör miljön hemma mer spännande. Genom att matcha olika former så får du ett hem som går i en trendig anda och ett mer lekfullt uttryck. Runda klotkuddar passar fint i soffan, fåtöljen och på den bäddade sängen. Klotkuddar, eller en bollkudde, har en minimalistisk känsla över sig och blir en detalj i hemmet som höjer inredningen. Det är inte många som tänker på att det finns klotformade kuddar som är helt runda, så det blir verkligen ett blickfång i hemmet. En klotkudde blir en statement kudde i hemmet som sticker ut mer än andra kuddar.

  KLOTKUDDAR ÄR PERFEKT SOM SITTKUDDAR

  Klotkuddar kan också passa perfekt som bollformade sittpuffar. De passar perfekt på golvet för extra sittytor. Formen gör klotkudden lättplacerad och fyllningen ger ett bra och bekvämt stöd. Det är alltid en bra idé att välja bekväma sittkuddar för en ökad komfort. Ibland är det ju så att man umgås ett större umgänge och alla får inte plats i soffan, då är det smidigt med bekväma sittkuddar på golvet som är lätt och smidigt att ta fram runt soffbordet så alla kan vara med och umgås på ett bekvämt sätt. Att bjuda in gäster och låta de sitta obekvämt känns inte särskilt trevligt. Välj ut ett par klotkuddar i färger som matchar den andra inredningen i ditt hem så är du alltid säkrad med extra sittplatser med god komfort.

  MILJÖVÄNLIGA KLOTKUDDAR

  Det är viktigt att göra klimatsmarta val när du väljer inredning till ditt hem. I vårt sortiment hittar du klotkuddar som är märkta med OEKO-TEX® certifieringen. Certifieringen garanterar att klotkudden är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan eller miljön. Ett bättre val helt enkelt! Det finns också klotkuddar som är tillverkade i vegansk fuskpäls så att du som inte vill använda djurmaterial kan hitta fluffiga klotkuddar som känns bra för dig.

  MATCHA KLOTKUDDAR OCH ANDRA TEXTILIER

  Att addera mycket textilier till ett hem skapar ett djup och gör ditt hem väldigt ombonat. I vårt sortiment hittar du klotkuddar om går i samma nyanser som många andra textilier så att du fint kan matcha dina klotkuddar med plädar, väggbonader och andra kuddar i nyanser som går i samma toner för känslan av ett välinrett hem.

  KLOTKUDDAR I ELEGANT BOUCLÉTYG

  Vi erbjuder fina klotkuddar som är tillverkade i ett mjukt bouclétyg. I bouclétyger bildar garnet små öglor som ger en mjukt knottrig textur. Det mjuka flossade tyget ger klotkudden en mysig struktur som samtidigt känns elegant men naturnära. Kuddar i bouclétyg passar i alla olika hem och till alla inredningsstilar eftersom det är ett tyg med ett diskret mönster. Det passar till många andra material och strukturer, vilket gör att klotkudden blir en lätt kudde att placera ut i hemmet.

  KLOTKUDDAR PASSAR PÅ MÅNGA PLATSER

  Att klotkudden passar så bra som både sittkudde och som dekoration gör att den får många användningsområden. Klotkudden kan användas för att dekorera sängen, soffan och fåtöljen. Samtidigt är den bollformade kudden perfekt som fotpall vid soffan eller som puff på golvet. Det är väldigt skönt att kunna sitta i soffan och sträcka fram fötterna och kunna lägga dem mot något. Klotkudden kan användas till mycket och det är din egen fantasi som sätter gränserna. Klotkudden kan placeras ensam i soffan för ett väldigt minimalistiskt och trendigt uttryck, eller så kan du placera den längst fram framför många andra prydnadskuddar för ett mysigare intryck. Att använda klotkudden som en golvkudde ger inte bara extra sittplatser utan det är också en fin dekoration på golvet. Det är roligt att kunna placera ut textilier på fler ställen än vad vi först tänker på.