Grytlappar

Grytlappar skyddar dig från att bränna händerna på varma ugnsformar och blir samtidigt en fin detalj i ditt kök! Våra grytlappar, som också kallas för grythandskar och grytvantar, är framtagna för att vara värmetåliga och är viktigt att ha nära till hands. Välj en grytvante som passar din inredningsstil och låt den hänga synligt och lätt åtkomligt i ditt hem. För den som vill går det enkelt att matcha med andra kökstextilier för ett enhetligt och stilfullt kök!

Färg
Material
Storlek
Färgnyans
Längd
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Material
  • Storlek
  • Färgnyans
  • Längd
  • Pris
  Visar 15 produkter
  Visar 15 produkter

  GRYTLAPPAR OCH GRYTVANTE – VIKTIGA KÖKSTEXTILIER

  Grytlappen kan vara ett av de viktigaste hjälpmedlen i köket för att underlätta matlagningen. När du ska ta ut en varm form från ugnen eller hälla av kokande vatten från kastrullen är grytlappen din räddning för att du inte ska bränna dig. Det skyddar dina händer från både värme och stänk! Utan bra grytlappar blir det i princip omöjligt att tillaga varm mat, speciellt det som kräver en hög temperatur. Det finns inte mycket som låter tråkigare än att bränna sig på en het form, och ännu värre om det skulle leda till att formens innehåll tappas ut över köksgolvet. Med ett par bra och värmetåliga grytlappar kan du vara säker på att inte bränna dig på varken heta ugnsformar, grytor eller andra varma ting i köket och säkert kunna servera middagen. Bra grytvantar och grytlappar är helt enkelt ett måste i ditt kök! Oavsett om du ska baka eller laga mat så får du inte glömma att vara beredd med en grytlapp när du ska handskas med varma formar. Med en grytlapp kan du också skydda dina bordsytor från tråkiga brännmärken. Om grytlapparna är av ett grövre material så kan du i vissa fall använda de som bordsunderlägg, detta kan bli väldigt fint vid en bordsservering och ger dig möjligheten att kunna servera maten vid bordet!

  BÅDE EN SMART OCH FIN TEXTIL

  Grytlappar är inte bara en skyddsutrustning som ger dig ett bra grepp kring heta formar och grytor. Det bästa med grytlappar och grytvantar är att det samtidigt blir en så fin detalj i köket och är lika estetiskt som det är praktiskt. Det finns många olika färger och modeller att välja mellan så att du enkelt kan hitta något som passar i ditt kök. Grytlappar och grytvantar är jättefint att låta hängas synligt i köket, då är de dessutom alltid nära till hands och du kan snabbt använda en grytlapp när det behövs. Häng upp grytlappar och grytvantar på en fin kökskrok, eller kanske på ugnsluckans handtag så är de verkligen nära när du behöva dem. Oavsett om du vill ha enkla grytlappar som bara gör sitt jobb, eller om du vill ha ett par färgglada som drar till sig ögat i köket så är funktionen detsamma, så du kan helt enkelt välja vad du behöver i ditt kök. Kanske vill du ha en linfärgad grytvante som passar det moderna och stilrena köket? Eller en solgul grytlapp som passar det färgglada hemmet. En grytlapp kan både bli en stilren detalj som smälter in med den övriga inredningen i köket, eller så kan du skapa kontrast genom att välja en som sticker ut lite mer.

  DUBBELGRYTLAPP – EXTRA STOR GRYTLAPP

  I vårt sortiment hittar du även något fantastiskt - en dubbelgrytlapp! Detta är perfekt för grytor av grövre material eller välfyllda ugnsformar och kokkärl med en vikt som kräver två händer så du slipper stå där stressad när något har kokat klart eller blivit färdiglagat i frustration och leta efter två grytlappar. En dubbelgrytlapp kan vara räddaren i nöden i en stressig situation! En dubbelgrytlapp gör att du enkelt kan lyfta något tyngre med båda händerna i ett stadigt grepp trots om det är väldigt varmt. En dubbelgrytlapp kommer verkligen göra att du ser proffsig ut i köket!

  GÖR DITT KÖK OMBONAT MED SMARTA KÖKSTEXTILIER SOM GRYTLAPPAR

  Att inreda sitt kök med många fina kökstextilier kommer göra det ombonat och trevligt. Det kommer att underlätta matlagningen och samtidigt höja middagsupplevelsen eftersom kökstextilier gör mycket för helheten i köket. Något som är roligt är att det också är så snyggt att matcha olika kökstextilier med varandra, och det är enkelt att förnya i ditt hem genom att byta ut mindre detaljer som grytlappar. Med hjälp av smarta kökstextilier kan du enkelt förändra intrycket i ditt kök, och du kan fint välja ut ett par grytlappar som går i en matchande färgnyans med annan dekoration i ditt kök. Många av dagens måltider serveras i köket och därför är det bra om rummet känns inbjudande så middagsupplevelsen, eller övrig måltid, blir lite extra trevlig. Om du väljer ett par grytlappar från oss på BGA kan du vara säker på att få en stilfull detalj i ditt hem!

  GRYTVANTAR ÄR EN SÄKERHET

  När du ska laga mat och vistas i köket är säkerheten viktig. Det är viktigt att jobba med försiktighet för att inte skada sig, både när det gäller väldigt vassa saker och varma kärl. Ibland finns det grytlappar i olika material att välja mellan. Det kan vara bra att se över vilken typ av material du kommer ha störst användning för. Grytlappar i tyg är ett alternativ som enkelt går att tvätta om du skulle råka få lite matspill på dem och det är smidigt så du enkelt får ett par rena fina grytlappar igen.

  Grytvantar är helt enkelt en nödvändighet i ditt hem! Oavsett om du ska ta ut en plåt med nybakta kakor eller hälla av det kokheta pastavattnet. De är framtagna för att tåla värme, men för att vara säker på att du inte kommer bränna dig är det bra att ta grytlappen och prova att känna lite lätt på det varma innan du lyfter. Du kan känna rätt snabbt om värmen kommer att gå igenom grytlappen. Är det så att något är väldigt hett kan det vara bra att använda dubbla grytlappar för att vara helt säker på att inte bränna sig. Var rädd om dina fingrar och köp ett par bra grytlappar!