Förkläden till barn

Låt barnen hjälpa till i köket nästa gång det skall bakas eller lagas mat. Mysiga stunder tillsammans väntar, och dessutom skyddar ni kläderna mot både stänk och spill med ett barnförkläde. Våra förkläden till barn finns i många härliga färger att välja bland, och de fungerar givetvis jättebra att använda till andra ändamål, såsom när det skall pysslas, bakas eller grillas. Alla våra bak- och köksförkläden till barn är självklart tvättbara. Välkommen in till vårt sortiment av barnförkläden för alla stunder tillsammans i köket.

Färg
Färgnyans
Material
Bredd
Längd
Kategori
Storlek
Visa fler filter
  Filtrera
  Visar 0 produkter

  Tyvärr!

  Hittades inga produkter

  SKYDDA BARNENS KLÄDER MED ETT FÖRKLÄDE I KÖKET

  Oavsett hur försiktig en är i köket så finns det alltid en risk för matstänk, och det är så tråkigt när det hamnar på kläderna. Då är ett förkläde din räddning! Ett förkläde är både mer hygieniskt och förhindrar dig från att få tråkiga fläckar på dina kläder. Att låta barnen vara med i köket och ta del av matlagning och bakning är både lärorikt och en rolig sak att göra tillsammans, men det brukar också innebära en ökad mängd spill och kladd. Ett förkläde till barn kan därför nästan kännas extra viktigt så de inte förstör sina gulliga klädesplagg! Du kommer nog dessutom tycka det blir extra roligt i köket med en så gullig liten hjälpreda.

  Med ett förkläde slipper du sätta på ditt barn ett par kläder som du inte är lika rädd om innan det är dags för matlagningen. Oavsett om olika fläckar från mat inte förstör kläderna helt så slipper du extra jobb vid tvätten, och efter matlagningen kan barnet återgå till lek, läxor eller annan aktivitet utan fläckiga kläder.

  ETT FÖRKLÄDE KAN VARA PRAKTISKT VID FLER TILLFÄLLEN

  Ett förkläde kan vara praktiskt vid fler tillfällen. Det kan skydda från fläckar vid pysselstunden och kan även vara roligt vid lekar. Om du har ett litet leksakskök till ditt barn är det till exempel väldigt fint att hänga upp ett förkläde där intill som barnet kan använda vid lek. Ett barn kan tycka att det är kul att hjälpa till vid många sysslor och många sådana kan vara blöta eller kladdiga, då kommer du tacka dig själv för att du lät ditt barn använda ett förkläde. Är det ett mindre barn bör du alltid ha uppsikt vid användning av ett förkläde med tanke på skärpet och andra lösa delar.

  UMGÅS TILLSAMMANS I KÖKET UTAN ATT BEHÖVA OROA ER FÖR FLÄCKAR

  Att laga mat eller baka tillsammans är en perfekt sak att avsätta tid för tillsammans då och då. Det öppnar upp för barnens kulinariska intresse och är väldigt lärorikt. Det är roligt och ofta uppskattat hos barnet att få känna sig delaktig i den vuxnas sysslor. Dessutom kommer nog barnet tycka det är extra roligt att få äta eller bjuda på något som hen har fått vara med och lagat själv. För ett barn som kanske är kinkig med maten kanske detta kan vara en räddning? Om barnet får laga och känna sig stolt över att åstadkommit det och då också gärna smakar på sin mat. För äldre barn är detta väldigt smart då det gör att de blir mer förberedda för vuxenlivet. Något som ofta är väldigt uppskattat är att få vara med och baka, det är extra roligt inför kalas och julafton. Matcha ditt förkläde med en söt kockmössa till barnet för att få en liten superbagare i köket! Med ett fint förkläde kan ni båda hänge er åt matlagning och vara extra kreativa och inte behöva oroa er för tråkiga fläckar som är svåra att få bort i tvätten.

  FÖRKLÄDEN I ÅTERVUNNET MATERIAL

  Ett förkläde ska inte bara vara praktiskt, det är också viktigt att det är fint. Vi på BGA är stolta över att kunna presentera ett sortiment av fina förkläden till barn som passar barn mellan 2 - 5 år som är tillverkade i 99% återvunnet material av bomull och polyester. Att ett förkläde är tillverkat i återvunnet material innebär att det är tillverkat av material som är över från andra textilproduktioner. Genom att samla in, sortera och ta vara på tygspill är det möjligt att skapa förkläden utan att färga om eller genom att tillsätta kemikalier. Att välja produkter av återvunnet material är både smartare för miljön och ditt barn vilket gör att ni kan tillaga mat med extra gott samvete.

  OLIKA FÖRKLÄDEN TILL BARN ATT VÄLJA MELLAN

  Välj mellan förkläden för barn i stilrena utföranden eller mer färgglada nyanser. Vad du än väljer så kommer det bidra till en mer trevlig atmosfär i köket. Oavsett om du söker ett gammeldags förkläde till barn eller ett mer modernt så kan du hitta ett som tilltalar dig i vårt sortiment. Våra förkläden till barn har justerbara band i nacken och knytbara skärp i midjan så att det passar alla och för vissa kan det användas under flera år eftersom du kan justera passformen.

  GÖR FÖRKLÄDET PERSONLIGT TILL BARNET

  Kanske kan barnet själv få välja vilket förkläde som den vill ha? Att få välja ett förkläde i sin favoritnyans och sen få låta det hänga framme på en krok i köket kommer kännas extra roligt för barnet. Är det fler barn i familjen kan det vara en rolig idé att välja ut olika färger till var och en, då blir det lättare att skilja dem åt. För den extra pyssliga kan du även brodera in namn så att förklädet blir extra personligt.