Necessärer

Välkommen till vårt sortiment av fina necessärer och sminkväskor. Att välja en bra necessär eller sminkväska är ett smart val, då du kommer ha användning av den till mycket. En necessär underlättar vid både vardagstillfällen på språng och till den större resan. Samtidigt går det att använda som väldigt snygg förvaring i badrummet eller som en fin mindre handväska. Kika in våra fina och exklusiva necessärer nedan för att hitta en som passar just dig!

Färg
Färgnyans
Material
Bredd
Längd
Höjd
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Färgnyans
  • Material
  • Bredd
  • Längd
  • Höjd
  • Pris
  Visar 5 produkter
  Visar 5 produkter

  NECESSÄRER – SNYGGARE FÖRVARING AV DINA FAVORITPRODUKTER

  Visste du att ordet necessär ursprungligen kommer från franskan och betyder nödvändig? Inte så konstigt, en bra necessär kan underlätta på många sätt. Necessärer är ett måste i hemmet och är praktiska vid resor såväl som till förvaring i badrummet.

  I din necessär kan du förvara toalettartiklar, smink och andra skönhetsprodukter. Inne i badrummet väljer många att förvara en necessär för det som används ofta, som en liten toalettväska eller sminkväska. Det gör att du får mer struktur i badrummet och bättre ordning. Detta är extra smart om du saknar ett badrumsskåp eller inte har så mycket yta. Då kan du smidigt förvara dina saker i en sminkväska och ändå ha ett städat badrum! Att organisera saker är smart för du slipper leva i ett stökigt kaos och får då mer tid över till annat när du inte behöver stå och leta efter din mascara eller rakhyvel i en evighet.

  Väljer du en stor necessär med fack har du ett stort och smart utrymme för elektroniska artiklar och andra saker som tar upp stor plats, så som en rakapparat och hårborstar. En liten necessär är bra som praktisk förvaring för sådant som ofta tappas bort, till exempel pincett, nagelsax eller accessoarer och smycken.

  Det är roligt att det finns så snygga necessärer att det inte gör något om de får stå framme och synas, de blir bara en väldigt fin detalj inne i badrummet. För den stilmedvetna som gillar att tänka steget längre så är det en rolig idé att välja en necessär som går i samma färg som andra badrumstextilier. Placera din necessär på en badrumshylla där du även låter några fina handdukar ligga rullade snyggt och du får genast ett enhetligt stilfullt badrum!

  EN NECESSÄR GÖR RESAN OCH VARDAGEN MER ENKEL

  Om du ska ut och resa är såklart en resetui ett måste. En necessär hjälper dig att hålla ordning i väskan och gör det enkelt för dig att packa med allt sådant som du kan tänkas behöva i form av smink och hudvårdsprodukter under resan. Det blir som ett portabelt sminkskåp. Enkelt att bara ställa fram vid handfatet på hotellet eller i eventuell hylla för att ha dina favoritprodukter nära till hands vart du än befinner dig. Oavsett vem du är så har du nytta för en necessär, och oavsett om du är på en affärsresa eller en privat resa så har du nytta av att enkelt kunna packa med det du behöver i en liten necessär. Då slipper du dessutom oroa dig för din parfym eller raklöddret går sönder och läcker ut bland den andra packningen.

  Historien bakom necessären och hur den utvecklades till ett resetui grundar sig från det faktum att necessären under 1700-talet användes som förvaring för parfymer eller pastiller, därefter utvecklades den till att bli en nödvändig väska för förvaring av toalettartiklar för resande.

  Det är inte bara under resan som en necessär underlättar. Om du gillar att packa med praktiska saker även till vardags så är en necessär i handväskan praktiskt. Där kan du förvara exempelvis läppglans, värkttabletter, våtservetter och andra toalettartiklar eller smink som du kan tänkas behöva under dagen. En sminkväska hjälper dig att hålla ordning i handväskan och du hittar lätt det som du behöver när du ska använda det.

  MER ÄN BARA EN TOALETTVÄSKA

  Det är lätt att fastna vid tanken om att använda en necessär som toalettväska eller en mindre sminkväska, men det behöver faktiskt inte stanna där. Många necessärer kan så snygga att de faktiskt fungerar som en mindre handväska. De kommer i så många olika designs och färger att du snyggt kan välja ut en att matcha till din outfit. Perfekt när du bara behöver packa med småsaker som nycklar, mobiltelefon och plånbok och inte behöver en stor handväska. Olika material passar till olika stilar, men när det finns så många snygga kan vi lova att det är enkelt att hitta en snygg till just dig! Kanske söker du en necessär i mjuk sammet? Eller en i fin krinklad bomull?

  VAD SÖKER DU FÖR NECESSÄR?

  Eftersom det finns så många necessärer att välja mellan, så finns det några saker som kan vara bra att tänka igenom innan du väljer din necessär. Beroende på vad du önskar använda din necessär till så finns det olika modeller att välja mellan. Kanske är du ute efter en necessär med fokus på funktion som ska funka att packa ner allt nödvändigt i inför en lång solsemester och söker därför en med många fack och en tålig insida som lätt går att torka av? Eller är du ute efter en necessär som du vill låta stå framme i badrummet så du vill hellre välja en som tilltalar dig för det yttre. Kanske är då material och färg det viktigaste? Eller känns en necessär med ett större fack i stället för många små som ett bättre alternativ?

  Något som kan vara viktigt med en necessär, är att kolla vilka tvättråd som gäller. Det händer nämligen tyvärr ibland att en produkt kanske läcker lite eller så kanske puderdosan går sönder och spills ut i necessären. Då är det viktigt med en necessär som har en avtorkningsbar insida så att du enkelt kan göra ren din necessär. Vissa går till och med att tvätta i lägre grader så att du enkelt bara kan slänga in dem i tvättmaskinen. Kolla alltid vilka tvättråd som gäller för just din necessär.

  Det är verkligen roligt att det finns så många olika modeller av necessärer att välja mellan, och extra roligt att de kan fylla så många användningsområden. Självklart finns det även både passande necessärer för dam och necessär för herr, och även passande necessärer för barn. I vårt sortiment hittar du stilrena men exklusiva necessärer i snygga färger som passar lika bra för alla.