Badrockar

Här hittar du vårt breda utbud av badrockar i olika storlekar för både män och kvinnor. Att få omsvepa sig i en mjuk morgonrock är en härlig och avslappnande känsla, både efter kvällsbadet och en härlig sovmorgon. En badrock torkar, värmer och känns omfamnande samtidigt. Välkommen att hitta din nya favorit badrock hos oss på BGA!

Färg
Färgnyans
Bredd
Längd
Material
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Färgnyans
  • Bredd
  • Längd
  • Material
  • Pris
  Visar 10 produkter
  Visar 10 produkter

  MYSIGA OCH VÄRMANDE MORGONROCKAR

  Badrockar är ett plagg som hänger med oss hela livet, inte så konstigt egentligen. Den mysiga och värmande känslan från en badrock är något som de allra flesta kan se som vardagslyx, och det är mysigt att få omsvepa sig med vid många tillfällen. Bekväma och sköna badrockar är uppskattat av både barn som vuxna, och finns i många olika storlekar så det passar alla. 

  EN MORGONROCK TILL ALLA TILLFÄLLEN

  Det är vid många tillfällen som en morgonrock kan vara uppskattat. Att starta dagen i en mjuk morgonrock är en skön start på dagen. Att få avnjuta en kopp kaffe i lugn och ro, och äta en god frukost i en skön morgonrock är verkligen mysigt. Oavsett om du är en morgonmänniska eller inte så kommer det få dig att vakna till på bästa sätt.

  En mysig badrock passar också perfekt på kvällen innan det är dags att krypa ned i sängen. Att ta sig tiden att avnjuta ett bad eller en varm dusch är alltid skönt, men det kan kännas obehagligt att mötas av kylan när det är dags att gå ut ur det varma badrummet. Då är det skönt att få omsvepa sig i en värmande badrock innan. En fin badrock kan göra känslan av hemmaspa ännu tydligare. Mys ner dig i din morgonrock, använd en ansiktsmask och drick en avkopplande kopp te för få lite skön återhämtning efter jobbet.

  En badrock underlättar och gör många situationer i vardagen mer bekväm. Men det är inte bara i hemmet som en morgonrock kan vara praktisk. Det är vid många tillfällen som en badrock kan vara bra. Du kan till exempel packa med den till stranden, hotellet och till badhuset. Till stranden kan det vara skönt att få svepa in sig i en mysig badrock om det är kallt i havet eller sjön och du känner dig frusen efter ett dopp. Då torkar du dessutom också snabbare. På badhuset kan det vara skönt mellan doppen och simturerna, till exempel om du ska äta mat. En badrock är lätt att bara svepa om sig och gör att du känner dig lite mer påklädd. På hotellet kan det vara mysigt att packa med en mjuk morgonrock att mysa i inne på hotellrummet. Nästan som en mysdress. En badrock med stora fickor är dessutom skönt om du vill kunna förvara något i fickorna för att vara säker på att de inte ska försvinna, till exempel din plånbok eller mobiltelefon.

  VÄLJ KVALITET FRAMFÖR KVANTITET

  En morgonrock av fin kvalitet är värd att slå till på. Den kan användas till mycket och du kan ha den en lång tid framöver. Det är bättre både för miljön och din plånbok på lång sikt att köpa en kvalitetstillverkad badrock i stället för flera olika. Du kommer ha användning för den till mycket och en morgonrock i fin kvalitet blir förhoppningsvis bara härligare med åren.

  Det är ju ofta så att vi inte har så mycket andra plagg på oss under en badrock, och därför är det viktigt att badrocken inte har några obekväma sömmar och är tillverkad i ett fint material av hög kvalitet som känns behagligt mot huden.

  EN BADROCK FÖR ALLA

  Morgonrockar är som sagt ett populärt plagg, men vad vi gillar för typ av morgonrock kan skilja sig mellan person och person. Morgonrockar finns i olika material och färger. En morgonrock i frotté är ett smart val som absorberar fukt och torkar kroppen bra men om du är väldigt frusen av dig så kanske du hellre vill ha en värmande badrock i velour som känns extra mjuk och härlig mot kroppen. Om du tvärtom, är lite varm av dig, så kanske du hellre vill ha en tunn badrock i luftig bomull? Kanske föredrar du olika material till olika situationer. En morgonrock i mjuk velour passar ibland bättre för en sån där kall tidig morgon när du ska ta dig till köket för morgonkaffet, och en badrock i absorberande frotté är lämplig efter kvällsbadet. Velour är ett mer värmande material som känns väldigt lent mot huden, medan en klassisk badrock i frotté blir som en extra stor torkande handduk runt kroppen. Oavsett vad du väljer så kan du vara säker på att det blir ett stilfullt och samtidigt bekvämt val.

  Det är helt enkelt olika vad vi föredrar, och det gäller inte bara material. Vad vi föredrar för färg, längd och modell på badrockar skiljer sig också. Kanske söker du en rosa morgonrock i velour, en klassisk vit morgonrock i frotté eller en mörk badrock med tuffare uttryck i denimliknande tyg av bomull. Det är roligt att det finns ett så brett sortiment av badrockar så att du enkelt kan hitta en som passar just dig och känns lite mer personlig.

  I vårt sortiment hittar ni självklart både badrock för herr och badrock för dam, och i flera olika storlekar så att du kan vara säker på att hitta en morgonrock som passar just dig perfekt. Något som är positivt med en badrock är det justerbara bandet i midjan som gör att du kan anpassa det efter din kropp, det innebär perfekt passform och komfort för alla olika kroppstyper!

  Oavsett årstid så är en badrock mysig att få mysa ner sig i. Det skulle kunna påstås att det är världens skönaste hemmaplagg, så det är helt klart något alla borde ha. Välkommen att hitta din nya favorit morgonrock i vårt sortiment!