Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Styckningsschema nöt, gris & lamm

5 Produkter

Ett styckschema för en trendig vägg

Sätt stil på köksväggen med trendiga styckningsscheman i svart och vitt! Här har vi samlat våra snygga planscher med motiv föreställande siluetter av ko, gris och lamm. På varje schema finns information om vart djurens olika delar sitter och vad de kallas. De vita bakgrunderna med de svarta trycken gör sig utmärkt tillsammans med svarta ramar. Eller varför inte välja en silverfärgad ram som matchar detaljerna av rostfritt stål som ofta brukar finnas i kök? Kombinera ett styckschema med andra stilrena motiv, kör på både nöt, fläsk och lamm i en fin gruppering eller låt ett ensamt schema vila mot väggen stående på köksbänken.

Ett styckningsschema fyller en viktig funktion samtidigt som det sätter stil på väggen. Den svartvita designen gör att postern smälter in i de flesta interiörer men extra passande är dessa motiv i ett kök som andas vintage eller trendig restaurang. Vi har såväl motiv som säljes styckvis som i 3-pack, men de enskilda finns ofta med 3 olika djur och de blir riktigt fina tillsammans. Våra 3-pack är i mindre format som antingen sätts upp på en mindre vägg eller radas upp prydligt på en tavelhylla.

Eftersom bakgrunderna på våra styckscheman är vita faller det sig naturligt att matcha med av svart ram, men du kan också dra till med en klar färg som livar upp helheten. Viktigt är att färgen återfinns i någon av de övriga inredningskomponenterna. Ett annat smart alternativ är att köra på silverfärgade ramar, eftersom silvriga detaljer i form av till exempel blandare eller moderna vitvaror ofta finns i kök. Dessutom bidrar ett styckningsschema med en silverram till en extra lyxig känsla. Inte helt fel när du vill bjuda på middag med stil!

Vad kan du då utläsa i motiven föreställande en ko, en gris eller ett lamm? Hur medföljande texter ser ut rent formmässigt varierar förstås men de beskriver samma saker. Nämligen vilka delikatesser du kan hitta på respektive djur. Detta är inte helt självklart för oss som är vana att få våra köttbitar färdigstyckade och inplastade. När det exempelvis gäller nöt är det hals, högrev, entrecoterev, ryggbiff, oxfilé, rostbiff, ytterlår, innanlår, rulle, oxsvans, baklägg, fransyska, kållapp, flankstek, bringa, bog och framlägg som är av intresse. Alla dessa delar står med i styckningsschemat och på de tjusiga djursiluetterna kan du se vart de sitter.

Har du några frågor om våra posters med styckningsscheman? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst! Vi är mycket måna om att du som kund får ett personligt bemötande och blir riktigt nöjd med ditt köp.