• Passar till bild i 70x100 cm
  • En av våra personliga favoritramar
  • 20 mm bred träram med lätt rundad ramprofil
fotoram med en modern design med en bred profil på 20 mm. Perfekt när du söker en elegant bred ram som gör att dina fina bilder träder fram ytterligare.

En svart ram med en design som känns modern och samtidigt tidlös, vilket gör att denna fotoram passar såväl trendiga som traditionella hem. Med en lite bredare ram markeras och framhävs ditt motiv på ett effektfullt sätt, samtidigt som den stilrena och neutrala designen gör att denna tavelram inte stjäl fokus från det du väljer att rama in.

Stilren Svart finns i flera storlekar, och denna ram har storleken 70x100 cm.

">
4.6 19

Ram Stilren Svart 70x100 cm

499 kr
(19 recensioner)
Välj storlek:
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Produktspecifikation

Bildstorlek 
70x100 cm
Färg
Svart
Ingår passepartou
Nej
Listens bredd 
20 mm
Listens djup 
14 mm
Material
Trä
Plats för
1 bild
Ramens blankhet 
Matt
Stödben ingår
Nej
Träslag
Furu
Typ av glas
Riktigt glas
Upphängning 
Stående & Liggande
Vikt (gram)
4700
Väggfäste
Ja

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

Stilren Svart är en fotoram med en modern design med en bred profil på 20 mm. Perfekt när du söker en elegant bred ram som gör att dina fina bilder träder fram ytterligare.

En svart ram med en design som känns modern och samtidigt tidlös, vilket gör att denna fotoram passar såväl trendiga som traditionella hem. Med en lite bredare ram markeras och framhävs ditt motiv på ett effektfullt sätt, samtidigt som den stilrena och neutrala designen gör att denna tavelram inte stjäl fokus från det du väljer att rama in.

Stilren Svart finns i flera storlekar, och denna ram har storleken 70x100 cm.Art.nr: 51013500
0
0

Recensioner

Emil

Toppenkvalite och varsamt packeterat. Rekommenderas

2021-05-30
Gunnar

Mycket nöjd med ramen,väl paketerad och det blev jättesnyggt när jag hade ramat in min bild,bra krokar på baksidan att hänga upp den

2021-04-11
Sara

Trevlig ram av hög kvalitet

2021-03-14
Heikki

Fin svart träram i förhållande till storleken, lättmonterad

2020-12-23
Kine

Bättre kvalité finns inte. Jag har under många år köpt ramar hos olika företag. Men detta slå allt. Fästen bakom tavlan är stabil och håller rutan tvekan lite hårdare tag utan att fästena går sönder.

2020-09-11
Patric

Jättesnygga - precis enligt bild!

2020-07-06
Patric

Jättesnygga - precis enligt bild!

2020-07-06
Oskar

Mycket snygg och nätt ram. Uppfyllde förväntningarna helt

2020-06-11
Oskar

Mycket snygg och nätt ram. Uppfyllde förväntningarna helt

2020-06-11
Per

Jättenöjd med denna ram! Snygg enkel och stilren. Ett stort + är hållbarheten, bytte motiv och öppnade ramen flera gånger och dom små metall flikarna höll utan problem.

2020-05-16
Nicklas

Jag är helt ok nöjd med tavlans kvalité till det priset jag betalde för den. Tyvärr kom tavlan fram med två stycken kantstötta märken. Men BGA mottog reklamationen och jag blev bemött väl och fick en ny levererad ett par dagar senare. Jag jobbar som UX/UI designer inom E-handel och för att ge några tips jag reagerade på när jag handlade. Dropdown menyn har en otydligt struktur och är för lik i vad som skiljer huvud och sub-kategorier åt. Best practice är 7-9 kategorier för att närminnet ska uppfatta det så bra som möjligt. Filtreringen på kategori listningen känns mycket mer avancerad än vad den är, vilket gav mig en liten motsatt effekt. Jag tror den skulle gynnas av att ges mer plats när alternativen visas och i tydligare uppdelningar. speciellt över måtten där blir listan lång och svår att följa. Kanske kan man ge mer tydliga filter som navigering - stora ramar - kvadratiska ramar - små ramar. Etc. för att anpassa och minimera filter alternativen :) overall nöjd kund. Kör hårt och lycka till!

2020-04-24
Nicklas

Jag är helt ok nöjd med tavlans kvalité till det priset jag betalde för den. Tyvärr kom tavlan fram med två stycken kantstötta märken. Men BGA mottog reklamationen och jag blev bemött väl och fick en ny levererad ett par dagar senare. Jag jobbar som UX/UI designer inom E-handel och för att ge några tips jag reagerade på när jag handlade. Dropdown menyn har en otydligt struktur och är för lik i vad som skiljer huvud och sub-kategorier åt. Best practice är 7-9 kategorier för att närminnet ska uppfatta det så bra som möjligt. Filtreringen på kategori listningen känns mycket mer avancerad än vad den är, vilket gav mig en motsatt effekt. Jag tror den skulle gynnas av att ges mer plats när alternativen visas och i tydligare uppdelningar. speciellt över måtten där blir listan lång och svår att följa. Kanske kan man ge mer tydliga filter som navigering - stora ramar - kvadratiska ramar - små ramar. Etc. för att anpassa och minimera filter alternativen. Var noga att tala om när USP ej gäller. Jag fick vänta närmre 14 dagar pga passepartout. Fri frakt gäller ej heller vid alla alternativ. Dessa ger en besviken känsla istället för den trygghet de ska tillföra. overall nöjd kund. Kör hårt och lycka till!

2020-04-24
Elin

Jättefin ram i bra kvalitet där träådringen lyser igenom så att det syns att det är en gedigen träram.

2020-04-17
jan

Mycket nöjd med tavelramen som vi använt till att rama i en bild på Brigitte Bardot. Enkel och stram ram som framhäver bilden bra.

2020-03-26
Ingemar

Jag använder nästan alltid Stilren ramarna. De passar det jag gör väldigt bra och håller hög kvalitet. Men det blir avsevärt billigare än att lämna in för ramning på en ramverkstad.

2020-02-25
Annica

Mycket nöjd med ramen. Trots sin storlek ändå väldigt smidig och lätt. Lätt att montera. Lätt att hänga upp. Bra.

2019-09-01
Andreas

Mycket trevlig ram som passade perfekt på kontorsväggen. Ramen är på grund av sin storlek lite tung och otymplig att hantera, och träramen håller nätt och jämnt ihop det tunga glaset utan att bågna. Väl på plats blir det dock förträffligt.

2018-01-12
Catarina

Glaset var trasigt när det anlände till mig. Inga problem att få en ny ram skickad. Snabbleverans och inga diskussioner med företaget om ny ram. Toppen, köper gärna där igen.

2016-12-04
Catarina

2016-12-04

Skriv en recension

Andra köpte också