• Endast 7,8 mm bred
  • Matt aluminiumram
  • Floatglas med 45% UV skydd
4.7 3

Nielsen Premium Alpha Matt Svart - Valfri Storlek (Floatglas (Standard))

299 kr

1. Välj typ av glas 

2. Ange dina mått

Bredd: cm  (8.50 kr/cm)
Höjd: cm  (8.50 kr/cm)
Produceras för hand i vår egen ramverkstad
Ej öppet köp på måttbeställt
Finns i lager  Leveranstid: 3-6 arbetsdagar

Produktspecifikation

Floatglas 
Ja
Färg
Svart
Ingår passepartou
Nej
Listens bredd 
7,8 mm
Listens djup 
25,9 mm
Material
Aluminium
Maxmått - hämta i butik
124x160 cm
Maxmått - Schenker Hempaket
124x160 cm
Maxmått - Schenker Ombud
70x100 cm
Plats för
1 bild
Ramens blankhet 
Matt
Stödben ingår
Nej
Syrafritt bakstycke
Ja
Typ av glas
Riktigt glas
Väggfäste
Ja

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

Nielsen Premium Alpha Matt Svart är en matt aluminiumram som du själv väljer storlek på. Listens bredd är 7,8 mm och djupet är 25,9 mm – en perfekt ram för alla typer av bilder där man vill att bilden ska vara i fokus.

Denna ram produceras för hand i vår egen ramverkstad för garanterat hög kvalitet.

Floatglas
Floatglas kan först uppfattas som så kallat vanligt glas, men skillnaden är att Floatglas är ännu jämnare i ytan, och har lite bättre ljusegenskaper än vad vanligt glas har. Därför framhävs motivet bättre med Floatglas, vilket ger en finare upplevelse av tavlan. Floatglas är vårt standardglas i alla måttbeställda ramar.

Ångerrätt gäller ej
Då alla tillverkas när du gör din beställning så gäller inte ångerrätten. Genom att ramen får helt unika mått kan vi inte sälja den vidare vid ev. retur.Art.nr: 51030050
0
0

Recensioner

BRITTMARI

Hej! Själva ramen, produkten var jättefin. Jag är så glad över den. Det enda negativa med den var att pappen var hopsatt av två halvor. Jag skulle använda den när jag limmade upp foton. Det bildades en springa i skarven som kunde ha blivit mer osynlig om de varit mer noggrant skuren och hoplimmad. Jag skulle ha köpt ett separat ark i rätt storlek om det funnits. Instruktionen för montering har brister vilka borde åtgärdas. Filmen visar hur en person monterar från lösa delar. Den levereras dock inte så utan färdigmonterad. Man får själv försöka tänka baklänges med osäkerheten att man kan göra fel och förstöra. Både text i steg för steg och film är bra. Storleksangivelsen har brister. Jag vill veta hur stor är den synliga bilden och hur stort är yttermåtten på den angivna storleken. Det är många bilder på mått men tyvärr inte de jag hade behövt när jag räknade ut önskad storlek. Jag fick själv försöka förstå vad ni gått efter och fick det till glasets storlek, vilket för mig bara ställde till det. Ni hade kunnat ange det från början.

2021-04-01
Åsa

Måttbeställde en ram 99 x 140 cm som jag är supernöjd med! Dock väldigt konstigt att det inte fanns med någon taveltråd för upphängning.

2021-01-20
Pia

Snygg, slimmad ram. Specialbeställd efter mina angivna mått. Passade helt perfekt. Enkelt att montera bilden efter medföljande instruktion.

2020-10-21

Skriv en recension

Andra köpte också