Posters med motiv av människor

(130)

Porträttposters är både coolt och smakfullt och det finns något för alla. Gillar du prints med romantisk stil? Trendig och cool stil? Motiv med ett budskap? Något helt annat? Kolla in vårt utbud nedan. Vi har posters med människor i alla tänkbara stilar – allt för att du ska kunna hitta det motiv som passar dig.

Det blir väldigt snyggt att blanda ett flertal olika porträttposters på samma vägg. Du kan även blanda in andra typer av motiv – det är du som väljer hur du vill framhäva dina posters.

Motiv
Färg
Orientering
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Motiv
  • Färg
  • Orientering
  • Pris
  Visar 1 - 100 av 130 produkter
  Visar 1 - 100 av 130 produkter

  Porträtt och motiv på människor

  Bland våra porträtt och motiv på människor hittar ni en mängd olika snygga prints. Här är det lätt att bli överväldigad över hur mycket snyggt det faktiskt finns som man kan hänga upp på sina väggar! Varför vara blyg och modest i sina inköp när man kan gå loss och köpa flera stycken med olika porträttbilder? Det är bara att gå loss!

  Vi har Vi har både klassiska porträtt, moderna varianter och trendiga motiv får olika människor spelar huvudrollen. Många av dessa print är i svartvitt, men vi har även färgklickar som dyker upp lite varstans, så det är inte särskilt svårt att hitta den typ av färgsättning som man själv tycker allra bäst om!

  Många olika känslor som förmedlas

  När det kommer till den här typen av motiv och prints är det på det viset att man ofta ”drabbas” mer än vad man gör med exempelvis en bild på en papegoja. Då det är människor som motiv är det inte så konstigt att det är såhär, för det är lättare att identifiera sig med en känsla som förmedlas av en annan människa än något annat.

  Av denna anledning ska du naturligtvis inte välja andra motiv än de som talar till dig på rätt sätt, så tänk på det när du väljer! Det kan ibland vara så att man tycker att något ser snyggt och coolt ut, men samtidigt kanske man känner sig en aning skrämd av ett motiv. Utöver det så kan det också vara så att et är en bild som visar höstlöv i håret eller liknande och gillar man inte hösten är det ju ingen bra idé att välja en sådan poster, trots att själva porträttet kanske faller en i smaken.

  Var alltså noga med att känna efter vad det är för typ av atmosfär postern ger dig och döm sedan efter det om du ska köpa den eller inte. Då vi har så många olika så är det inte svårt att hitta en poster med motiv på människor som man gillar extra mycket. Det finns något för alla!

  Trendigt eller mer klassiskt?

  Det är inte bara själva känslan av en poster man ska tänka på när man väljer vilken man ska ha, utan det är också så att det är viktigt att veta om man vill ha en trendig eller en mer klassisk stil på motivet. Vi har alltid både och vi tar in nya motiv hela tiden. Detta leder till att man alltid kan hitta både det ena och det andra här hos oss, så tutta runt för att se vad just du tycker att ditt hem behöver för stunden!

  Vissa trender faller man ju för snabbt, medan man inte faller för andra. Detta leder till att man inte sällan köper vissa trendriktiga saker och andra som är mer klassiska. Många väljer att köpa dyrare ”klassiker”, så som kostymer eller svartvita posters för att sedan blanda upp det med mer trendiga detaljer. Precis som vi gör med kläder kan man göra med sina posters och du kan själv välja ut vilka klassiker du vill ha hem och vilka trendriktiga du vill ha.

  Köpa flera stycken, eller hålla sig till en?

  Beroende av var i ditt hem du ska placera dina posters så är det så att det passar mer eller mindre bra med många olika posters bredvid varandra. Ibland är det superfint att ha en hel tavelvägg, medan det i andra fall är betydligt snyggare med en ensam poster. Här spelar såklart många olika faktorer in, så som hur stor väggen är, hur stort man bor, vilken storlek man väljer på sin poster och så vidare.

  Om det är så att du vill köpa flera olika posters och placera dem tillsammans så är vårt hetaste tips att ni lägger ut dem bredvid varandra innan nu hänger upp dem. Man kan då på ett bra sätt se hur det kommer att se ut efter det att de är uppsatta på väggen och det är ju kanonbra! Det är inte så kul att dra igång och spika i onödan, så det är bättre att vänta tills efter att man lagt ut dem.

  När man ser hur de passar ihop så kan man också enkelt välja vilka som ska vara vart, vilket är viktigt. Ofta kan det vara så att de posters man tänkt placera precis bredvid varandra visar sig passa mycket bättre med annat emellan.

  Vilken storlek ska jag välja?

  Detta är väldigt individuellt och där vissa av oss uppskattar riktigt stora posters är det så att andra hellre har små varianter. Vilket man än väljer så är det så att våra porträtt och motiv på människor kommer att passa in. Det är så många olika varianter som gör sig bra både i större och mindre format, så du kommer utan tvekan att hitta precis rätt!

  Tycker du att det känns som att ett enda motiv talar till dig lite extra? Varför inte ho bananas och köpa samma poster i olika storlekar och hänga upp? Det kan ju vara en kul grej som är lite ovanlig! Det är aldrig fel att se till att man tar in unika saker i si inredning och det är just den här typen av idéer som gör att det kan bli verklighet!

  Ramens vara eller icke-vara

  Då kommer vi till det här med ramar? Är det något man ska ha, eller ska man skippa det? Svaret är självklart olika beroende av vem man frågar, men det finns vissa saker som man objektivt kan säga gällande det här. Först och främst är det på det viset att en ram alltid ger ett mer ”klätt” intryck än vad en ensam poster gör. Sedan är det såklart upp till var och en att avgöra om man gillar det eller inte. Här skiljer vi oss åt som med så mycket annat.