• Tavelhylla i solid ek, längd: 90 cm
  • Stilren svensk design från KAILA
  • Förborrade hål – skruv och plugg ingår!

KAILA Tavelhylla Ek 90 cm

  • Tavelhylla i solid ek, längd: 90 cm
  • Stilren svensk design från KAILA
  • Förborrade hål – skruv och plugg ingår!
449 kr
Välj variant:
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Djup
10 cm
Färg
Trä / Ek
Längd
90 cm
Material
Trä
Träslag
Solid ek

Varumärke: KAILA

Med en praktisk tavelhylla visar du upp dina tavlor på ett elegant sätt och får dessutom utomordentliga möjligheter att variera din väggkonst. Denna tavelhylla är tillverkad i solid ek och har en stilren design med enkla, raka linjer. Själva hyllplanet har en urfräst skåra som ger stöd till dina tavlor och gör att de får en snygg vinkel där de står lutande mot väggen. Tavellisten finns i flera olika längder, varav denna variant har längden 90 cm. Tavelhyllan har också förborrade hål, och för att göra det hela ännu lite enklare medföljer även lämpliga skruvar och pluggar.

Notera att eftersom tavelhyllan är tillverkad i solid ek kan naturliga färgvariationer förekomma. Tavelhyllan är behandlad med en skyddande transparent olja.

Denna trendiga tavellist kommer från KAILA, ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren svensk design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.

Art.nr: 51044765
 

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

0
0

Recensioner

Skriv en recension