• Dimbar LED-belysning
  • Svensk stilren design från KAILA
  • USB-anslutning för laddning av smartphones

KAILA Sminkspegel Vanity LED Vit 80x65 cm

  • Dimbar LED-belysning
  • Svensk stilren design från KAILA
  • USB-anslutning för laddning av smartphones
2899 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
13 cm
Färg
Vit
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000-6000K
Ljuskälla
LED
Lumen
2600
Material
Metall
Spegelyta
80x65 cm
Storlek
80x68 cm
Väggfäste
Nej
Watt
25
Yttermått
80x68 cm
Vikt
9280 g

Detta är en otroligt elegant sminkspegel som har en stilfull rektangulär form samt LED-belysning som ramar in spegelytan och ger ett jämnt ljus – perfekt när du ska applicera makeup eller bara vill spegla dig ordentligt! Spegeln har en neutral vit färg som är enkel att matcha med annan inredning och en smart stående design som gör att den enkelt kan placeras på bord och byråer.

Denna spegel är utrustad med touch-funktion och du både tänder spegelns belysning och justerar ljuset med hjälp av touch-knapparna på spegelns framsida. "M"-knappen justerar ljusets färgtemperatur och "P"-knappen ställer in ljusstyrkan. Elanslutning sker med stickkontakt.

KAILA är ett nytt svenskt varumärke som erbjuder inredning av hög kvalité i klassisk svensk design. Designstilen kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet med en modern twist.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstyrkan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51056973

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.