• Sminkspegel från KAILA, med inbyggd LED-belysning
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
  • Vinklingsbar design

KAILA Sminkspegel Soft Corner LED Svart 60x52 cm

  • Sminkspegel från KAILA, med inbyggd LED-belysning
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
  • Vinklingsbar design
1999 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
12 cm
Färg
Svart
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000K-6000K
Ljuskälla
LED
Lumen
1200
Material
Metall
Spegelyta
58x46 cm
Storlek
60x50 cm
Väggfäste
Nej
Yttermått
58x48 cm
Vikt
6200 g

Denna sminkspegel ger dig ett behagligt ljus i 3000K-6000K när du speglar dig – samtidigt som den är en snygg inredningsdetalj som förgyller varje rum. Den inbyggda LED-belysningen är placerad likt en elegant ram runt spegelytan, och för att du ska få större flexibilitet kan du både dimra belysningen och ställa in dess färgtemperatur. Ljusinställningarna görs via touch-knapparna i spegelns nedre kant. De är markerade med bokstäver, "P" för justering av ljusstyrka och "M" för inställning av färgtemperatur. Där finns även en av-/på-knapp för att tända och släcka spegelns belysning. Elanslutning sker med stickkontakt.

Sminkspegeln är tillverkad i svartfärgad metall med ett fotställ som gör att den kan placeras stående på en plan yta. Den 58x46 cm stora spegelytan går att vinkla till den position du föredrar. På spegelns underkant finns ett USB-uttag så att du kan ladda din smartphone samtidigt som du speglar dig.

KAILA är ett nytt svenskt varumärke som satsar på snygga inredningsdetaljer av hög kvalité i stilren svensk design till det moderna hemmet!

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstyrkan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51057004

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.