• Sminkspegel med dimbar LED-belysning
  • Inbyggd Bluetooth-högtalare
  • 2x och 3x zoom

KAILA Sminkspegel LED m. Bluetooth-högtalare Vit 18x30 cm

  • Sminkspegel med dimbar LED-belysning
  • Inbyggd Bluetooth-högtalare
  • 2x och 3x zoom
559.90 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
11,5 cm
Färg 
Vit
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
6000K
Ljuskälla
LED
Lumen
480
Material 
Komposit
Spegelyta
16,5x25 cm
Storlek
20x30 cm
Väggfäste 
Nej
Watt
4
Yttermått 
18x29 cm
Vikt 
550 g

Tycker du om att lyssna på musik samtidigt som du gör dig i ordning framför spegeln om morgnarna? Denna sminkspegel har inbyggd Bluetooth-högtalare som låter dig koppla upp telefonen via Bluetooth-anslutning för att lyssna på dina bästa spellistor. Du kan sedan höja och sänka volymen, pausa musiken, byta låt och ta emot samtal – allt med hjälp av knapparna på spegelns baksida.

Spegeln har en nätt storlek med en spegelyta på 16,5x25 cm, som gör att den enkelt kan flyttas runt. Spegelytan kan både vridas och vinklas för att du ska kunna ställa in en vinkel som passar för dig. Det medföljer en mindre spegel med 2x och 3x zoom, som kan användas för sig eller fästas på glaset på den större spegeln. Denna sminkspegel har dessutom inbyggd LED-belysning som ger ett kallt vitt sken på ditt ansikte när du speglar dig. Belysningen går att tända och släcka via en av-/på-knapp på spegelns baksida och du har även möjlighet att dimra ljuset. Spegeln drivs av ett inbyggt batteri som laddas upp via USB-anslutning. Kabel för uppladdning medföljer.

Spegeln kommer från det svenska varumärket KAILA. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet, men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer för det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstyrkan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51056979

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.