• Lyxig och funktionell sminkspegel i Hollywood stil
  • Stilfull svensk design från KAILA
  • Naturligt LED ljus som är perfekt för makeup
- 25%
KAILA Sminkspegel VII Vit - 30x36 cm

KAILA Sminkspegel VII Vit - 30x36 cm

674 kr 899 kr
Du sparar 225 kr (-25%)

Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Produktspecifikation

Djup
6 cm
Färg
Vit
Färg på spegelglaset
Ofärgad
Färgtemperatur
2800-3000K
Ljuskälla
LED
Material
Metall
Spegelyta
30x36 cm
Vikt (gram)
1600

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

Detta är en riktigt lyxig sminkspegel med sex dekorativa och dimbara LED glödlampor i en vit stilfull nyans. Belysningen ger ett varmt vitt sken i 2800 – 3000k och tänds genom att trycka på touch-knappen. Justera lampornas styrka genom att hålla in touch knappen i några sekunder. LED är en ljuskälla som förbrukar mindre energi, har en längre livslängd och ger ett mer naturligt och jämnt ljus. Sminkspegeln går att vinkla så att du enkelt kan applicera din makeup med mer precision. Utöver dess många funktioner har denna sminkspegel en riktig Hollywood känsla över sig och blir en elegant detalj i hemmet!

Sminkspegeln är från det svenska varumärket KAILA. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist.

5V adapter medföljer.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstrykan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.Art.nr: 51044802
 
0
0

Recensioner

Skriv en recension