Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bga.se

20% rabatt på posters. Kod: POSTER20

Diplomramar

Här har vi samlat alla våra diplomramar. Dessa ramar är antingen i A4- eller A3-format, vilket passar perfekt för olika typer av diplom och intyg. I sortimentet finner du ramar i flera olika färger, material och designer. Oavsett om du letar efter en enkel stilren ram eller en exklusiv fotoram i en snygg färg så hittar du det hos oss. Vi har något för precis alla smaker. Scrolla vidare och hitta din favorit!

117 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Visar 1 - 60 av 117 produkter

A4 & A3 ramar för diplom

Letar du efter snygga ramar till dina diplom? Då har du hamnat rätt. Här hittar du nämligen alla våra diplomramar samlade på ett och samma ställe. Diplomramar är ramar som har de perfekta måtten för att passa olika typer av diplom och intyg. Våra diplomramar passar alltså bilder i både A4- och A3-format, det vill säga bildmåtten 21x29,7 cm respektive 29,7x42 cm.

Våra fotoramar passar perfekt för alla typer av diplom, allt från utbildningscertifikat till idrottsdiplom och mycket mer. En del föredrar att låta diplomet stå i fokus och letar därför efter en simpel och smakfull ram. Andra vill ha en mer exklusiv fotoram som ger diplomet en snygg inramning. Oavsett vad du letar efter så hittar du det hos oss. I vårt sortiment finns något för alla smaker eftersom vi har stor variation på färger, designer och material. Alla fotoramar i denna kategori håller hög kvalitet.

Att rama in sina diplom och intyg är ett bra alternativ om man vill hålla dem snygga och hela. Det är viktigt att man förvarar dem väl så att de inte får några skador. Dessutom är det ju också kul att stolt kunna visa upp sina framgångar för alla runt omkring sig. Att hänga upp sina inramade diplom på väggen är därför ett utmärkt alternativ. Vi hoppas att du bland våra diplomramar ska kunna hitta en ram som faller just dig i smaken. Förutom att du hittar de perfekta ramarna hos oss kan vi även hjälpa dig med både tryck och montering av diplom.